HOT BEB!!!! Pertubuhan Melayu Murtad Telah Diluluskan!!Persatuan Melayu Kristian telah SAH ditubuhkan di Malaysia !! Injil telah dicetak & di edar.IFC buat RoadshoW besar-besaran sokong kebebasan Beragama...

Bersedialah wahai saudara - saudari ku yang amat disayangi...BERDOALAH SEMOGA UMAT ISLAM SELAMAT.....Tolong sebarkan kepada yang cintakan AGAMA ALLAH

(Agama Islam)....
gambar Lina Joy ( belakang sekali ) & Para peguamnya ISLAM DIHINA DI MALAYSIA
Baca sama-sama...

Dunia akhir zaman semakin menakutkan bila berkait dgn soal akidah. Nak jadi apa dah ni??Patut laa ada yang kata tak nak ada anak. Bukan takut nak beranak, tapi takut ada anak yang terpesong akidah.. baik tak de langsung!!

Mufti Perak, Datuk Harussani Zakaria bangkit dalam isu ini dengan membuat kenyataan akhbar bahwa umat Islam wajib isytihar perang terhadap pertubuhan IFC itu dan minta 50 ahli politik Islam yang menurunkan signature sebagai menyokong penubuhan IFC itu bertaubat kepada Allah swt kerana dibimbangi aqidah mereka sudah terbatal [3].

Datuk Harussani juga minta kepada semua penceramah, semua ustaz-ustaz yang mengajar kuliah-kuliah dan semua khatib-khatib, supaya jangan lupa cakap benda ni dalam kuliah-kuliah dan di atas mimbar-mimbar Jumaat bahwa pertubuhan IFC ini adalah musuh Islam di M`sia.

Tuan-tuan tau depa minta apa kat PM?.Depa send memorandum kepada PM meminta 15 perkara berhubung
dengan Islam supaya dimasukkan dalam perlembagaan Malaysia.

Antaranya:

1) Setiap anak yang baru dilahirkan di Malaysia jangan dikaitkan dengan mana-mana agama sehinggalah anak itu berusia 18 tahun
- Tu dia tuan-tuan. Ini apa cerita ni? Maknanya, anak-anak kita langsung tidak boleh
dididikkan dengan cara Islam. Kita tak boleh bubuh nama Islam kat
anak-anak. Sampai umur 18 tahun, baru boleh duduk bincang di mahkamah,
tanya kat anak kita, 'Hang nak ikut ugama apa?'...Kalau dia kata nak
jadi hindu, maka jadi hindulah dia. Kita tak boleh nak buat apa sebab dah
digazetkan dalam Perlembagaan Negara.

2) Di dalam dokumen pengenalan mykad dan passport dihapuskan kolumidentiti agama - maknanya, perkataan 'Islam' yang ada kat mykad kita itu,depa minta di'tiada'kan.

3) Mana-mana orang bukan Islam kalau nak kahwin dengan orang Islam, dia tidak perlu masuk Islam.

4) Mana-mana orang Islam yang nak kahwin dengan orang bukan Islam, mestilah dia tukar agama kepada bukan Islam.

5) Sebagaimana kerajaan Malaysia menyalurkan dana kepada masjid-masjid, begitu juga kerajaan Malaysia mesti menyalurkan dana kepada semua rumah ibadat orang bukan Islam.

6) Peraturan sekolah yang mengizinkan anak orang Islam menutup aurathendaklah dimansuhkan, kerana ia menghina agama bukan Islam.

7) Hapuskan mahkamah syariah kerana ia juga menghina agama-agama lain - mahkamah syariah kalau takdak, habih la kita tuan-tuan. Walaupun la ni bukannya perfect, tapi itulah satu-satunya mahkamah yang defence agama kita. Kalau mahkamah syariah disingkirkan, masalah faraid pusaka, masalah nikah kahwin, cerai talak apa semua tu macamana?...Kalau tak dak mahkamah syariah, maknanya, perkahwinan tidak akan berjalan di atas akad nikah, sebaliknya, perkahwinan akan dibuat secara berdaftar

8) Mana-mana orang bukan Islam yang masuk Islam, semua hartanya dikembalikan kepada waris yang tidak beragama Islam.

9) Mana-mana pasangan yang bukan Islam, apabila masuk Islam, maka hak penjagaan anak tidak boleh diberikan kepada mereka.

10) Sebagaimana program-program di radio dan tv yang menerangkan tentang ajaran Islam dalam bahasa ibunda masing-masing, begitu juga ajaran-ajaran lain daripada Islam juga perlu diberi ruang.

11) Sepertimana Quran, hendaklah kerajaan Malaysia turut mencetak bible dalam bahasa Melayu untuk diedarkan di seluruh negara.

12) Apa istimewanya Islam sehingga ditabalkan sebagai agama rasmi di Malaysia? ...lagi 3 ana tak ingat, anta boleh refer dalam Majalah Millenium Muslim

Ini dia tuan-tuan, Islam diludah depan mata kita sendiri, so mana
sensitiviti kita terhadap agama kita sendiri?...Datuk Harussani tegur PM
dan 50 ahli politik Islam yang sokong pertubuhan tersebut supaya
dibatalkan pertubuhan itu. Tau 50 orang Islam tu kata apa?...Depa kata kat
Mufti Perak, 'Ni lah kalau dah terlalu tua jadi mufti, tak open minded
langsung!'...Datuk Harussani balas dalam majalah 'Millenium Muslim',
katanya, 'Di atas sikap open-minded rakyat Malaysia yang terlampau lebih,
maka inilah hadiahnya!'...
Ini dia kata-kata seorang ulama di Malaysia. Yang lainnya sunyi sepi termasuklah akhbar-akhbar,
macam ada benda dalam mulut sampai tak boleh nak buka! KLIK DISINI
-------------------------------------------------------------------------
Kata Al-Imam Ibn Kathir didalam tafsirnya: 'Sepertimana yang Tartar
berhukum dengan berteraskan sistem pemerintahan yang diambil daripada raja
mereka Genghiz Khan yang telah mencipta untuk mereka undang-undang Yasak
yang merupakan sebuah buku menghimpunkan hukum-hakam yang diambil
daripada syariat yang berbagai, iaitu Yahudi, Nasrani, Islam dan lain-lain.

Dalamnya juga banyak hukum-hakam yang diambil daripada fikiran dan hawa
nafsunya semata, lalu dijadikan undang-undang yang diikuti oleh anak
cucunya. Mereka mendahulukannya melebihi kitab Allah dan Sunnah
Rasulullah, sesiapa yang berbuat demkian maka dia adalah kafir dan wajib diperangi
sehingga dia kembali kepada hukum Allah dan Rasulnya dan tidak berhukum
selain daripadanya dalam perkara kecil ataupun besar (rujukan tafsir
al-Quran al-'Azim oleh al-Imam Ibn Kathir jld. 2, m.s. 70. Cetakan Beirut)

Allahua`ala `alam.
27 SEPTEMBER 2007 

15 comments:

Anonymous said...

sbb ape 50 ahli ckp mufti perak mcm 2....sbb die org dh xde islam dlm dri kerana die org ari2 minum air kencing setan....dan xde gne la die org 2 jd ahli politik lg...lg bgos jg ahli nerake JAHANAM..!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

memang patut istiharkan perang pada puak2 sial ni...

pada kerajaan bukan masanya utk berlambut...jangan sampai rakyat yg buat keputusan

Anonymous said...

siapa tu 50 orang ahli politik yang turun kan tanda tangan melulus kan permohonan ni? boleh dedah kan ke nama2 dia orang tu? terima kasih

Anonymous said...

ini lah akibat org melayu islam terlalu mementingkan politik drpd penyatuan melayu/islam yg lemah.

Anonymous said...

PAKATAN RAKAYAT MENYOKONG PENUH PERTUBUHAN INI. PAS TIADA SEBARANG HALANGAN BEGITU JUGA DENGAN PKR. DAP SENTIASA MENGALU-ALUKAN PERTUBUHAN INI. TERIMA KASIH HADI AWANG ATAS SOKONGAN KAMU. TERIMA KASIH NI AZIZ DAN JUGA DATO ANWAR KERANA MEWAR-WARKAN PERETUBUHAN KAMI AND OUR SPECIAL THANKS TO OUR BROTHER KHALID SAMAD THANK U.

Anonymous said...

melayu sudah berpecah ..kini tidak lagi menjadi hamba ALLAH tetapi menjadi DAP contoh PAS..hahaha..dan akan ada lagi melayu akan melukut dutepi gantang...tunggu n melayu sudah tiba sekkiranya mereka masih berpecah dan bergaduh sesama melayu di hadapan mesjid. ALLAH telh tunjukkan buktinya kini bangsa cina bermahara lela dan akan menjadi pemerintah malaysia..sudah terlalu hampir...MELAYU BERSATULAH.

Anonymous said...

PERPECAHAN DIKALANGAN BANGSA MELAYU BEGITU KETARA. LIHATLAH BAGAIMAN MEREKA TIDAK LAGI MENJADI HAMBA ALLAH TETAPI MENAJADI HAMBA DUIT DAN HAMBA KEPADA CINA LAKNATULLAH HAMBA DAP. KEJAYAAN CINA DAP MEMECEHA BELAHKAN ORANG MELAYU DAN KINI MELAYU SUDAH MENAMPAKKAN KEBODOHANNYA APABILA BERTUMBUK SESAMA ISLAM DIHADAPAN MESJID. ,ASYA ALLAH..PAS JUGA SUDAH MENAJDI HAMBA SURUHAN DAP..

Anonymous said...

Bertaubatlah sebelum terlambat 50 orang yang menurunkan tandatangan itu...sesungguhnya kamu telah melakukan dosa-dosa besar yang boleh menyebabkan kamu dihumban ke dalam neraka jahanam...

Anonymous said...

Diharap pihak kerajaan dapat membuat satu formula bagi menyelesaikan masalah serius ini-kepada PM kita.

Unknown said...

Astagfirullah..! ayuh bangkitlah insan!! mana perginya golongan2 yang sering tampil di dalam media2..yang juga sering melaungkan bahawa mereka lah yang berjuang untuk melayu..?? seharusnya mereka2 inilah yang tampil kedepan di dalam hal2 yang sedemikian..

Anonymous said...

Dedahkan lah...nama 50 orang tu...jgan buat cerita tanpa fakta...

shafiq hacker said...

lucifer kembali diatas

Anonymous said...

BODOH YANG MENENTUKAN PM KO NAJIB BUKAN PEMBANGKANG...

Anonymous said...

sedih... ;(

Anonymous said...

INI CERITA SAJA PEMBANGKANG BUAT UNTUK MENGELIRUKAN MATA RAKYAT BANGSA MELAYU...PERTUBUHAN MELAYU MURTAD TAK PUN KAT MALAYSIA NI...PEMBANGKANG YANG MEREKA-REKA CERITA MACAM NI...DAP, PKR DAN PAS ADALAH PAKATAN RAKYAT YANG KEMARUK NAK MEMERINTAH MALAYSIA DAN BUATLAH CERITA PERTUBUHAN MELAYU MURTAD TELAH DILULUSKAN OLEH KERAJAAN MALAYSIA...RAKYAT MALAYSIA BUKAN BODOH MACAM PENULIS ARTIKAL INI...CARILAH CARA LAIN KALAU NAK BODOHKAN RAKYAT SAMPAI PERINGKAT MACAM INI...KALAU DAH NAMA PEMBANGKANG YANG TAK ADA ADAB LAGI BIADAP DAN KURANG AJAR...50 ORANG AHLI POLITIK YANG TANDATANGAN TELAH DILULUSKAN...SIAPA YANG MELULUSKAN PERTUBUHAN INI...PERTUBUHAN INI TAK WUJUD PUN DALAM MALAYSIA, PENULIS ARTIKAL JANGAN NAK TEMBERANG BODOH KAU TU...PAKATAN RAKYAT ADALAH SEBUAH PAKATAN YANG SENGAJA NAK MENGHURU-HARAKAN NEGARA SENDIRI ITULAH MATLAMAT DIA YANG DIKETUAI OLEH KETUA PEMBANGKANG JELMAAN DAJJAL...PAKATAN BANGANG TAK HABIS-HABIS...BANGANG BEB...

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive