NAMAWEE MOHON MAAF KEPADA SEMUA RAKYAT DAN ORANG MELAYU......


 Semasa Namawee pergi berjumpa dengan menteri Dato'Sri Nazri Aziz beliau telah MEMOHON MAAF kepada seluruh rakyat terutama kepada orang melayu atas desakkan oleh Perkasa, yang mana dia telah menghina lagu NEGARA KU. 

Dalam bebrapa bulan kebelakangan ini Namawee telah membuat kertas kerja untuk membuat filem tentang Malaysia dan permintaanya ditolak oelh syarikat perfileman. Beliau juga telah membuat pinjaman dari pehak Bank tetapi tidak diluluskan. Selepas pihak bank tidak meluluskan pinjaman, beliau telah tefikir untuk berjumpa dengan menteri untuk menceritakan masaalah beliau.

Setelah Namawee berjumpa menteri beliau telah menceritakan masaalah yang dihadapi dan telah menerangkan keadaan sebenar kepada menteri tersebut. Namawee tidak berapa pandai untuk bertutur dalam bahasa melayu dan beliau telah membaca skrip yang telah ditulis dalam bahasa melayu yang dibuat sendiri oleh Namawee dengan menngatakan beliau telah MEMOHON MAAF atas kesalahan yang telah dilakukan oleh beliau. Namawee menyatakan beliau meminati Perdana Menteri Dato'Sri Najib Tun Razak dan meminati 1MALAYSIA yang dibuat oleh PM.

Perkasa pula meminta Namawee membuat pengakuan Memohon Maaf kepada semua rakyat dan orang Melayu melalui media altenative, akhbar dan meminta Namawee perlu membuat satu klip video. Bagi Perkasa dengan memohon maaf secara terbuka adalah lebih baik supaya orang ramai tahu apa yang sebenarnya berlaku.


Isu yang terbaru sekarng ini tentang etika berpakian di Parlimen. Apabila Namawee memasuki ke Parlimen dengan memakai pakaian yang tidak formal ramai menanyakan tentang itu....Man Laksa telah berjumpa dengan Dato'Sri Nazri Aziz dan beliau telah mengatakan tidak salah Namawee berpakaian sebegitu beliau memakai kot ketika bejumpa Dato'sri, cuma yang salahnya haya tidak boleh masuk ke Dewan Persidangan dengan memakai Pakaian yang tidak formal, hanya Pakaian ynag formal sahaja yang boleh masuk kedalam Dewan Persidangan.


Post By......MAN LAKSA

0 comments:

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive