Afifah Azmin Dan Nurul Izah Anwar Adik Beradik???


Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail dan isteri kepada timbalan presidennya, Azmin Ali, Shamsidar Taharin didesak mengeluarkan kenyataan rasmi mengenai hubungan pertalian di antara Nurul Izzah Anwar dan Affifah Azmin dari segi hukum syarak.

Bekas Ketua Wanita PKR Pulau Pinang, Aminah Abdullah berkata, tindakan itu perlu bagi meleraikan tanda tanya yang kini diperkatakan orang ramai.

Menurutnya, ramai ahli PKR sendiri merasa sangsi tetapi tidak berani bersuara kerana takut dilucutkan jawatan atau sebab lain.

"Ini bukan satu dakwaan tetapi ia adalah satu pertanyaan perlu diperjelaskan oleh mereka berdua secara serentak bagi menyatakan perkara sebenar," katanya kepada pemberita di sini semalam.

Aminah turut mendesak Wan Azizah menafikan bahawa PKR merupakan sebuah parti yang tidak menghalang buaya seks bebas serta lesbian, gay, biseksual dan transeksual (LGBT) seperti yang diperkatakan masyarakat.... - UM.

2 comments:

Anonymous said...

Kalau Afifah Azmin dan Nurul Izzah adik beradik maka bersamaanlah juga Shamsidar Taharin dan Wan Azizah Ismail isteri kapada Anwar Ibrahim yang dimadukan itu maka Azmin adalah bapok kepada Anwar Ibrahim yang menerbitkan anak haram itu.Banyak betul genetic equations yang perlu diperbetulkan dalam senario politik PKR ini.

Anonymous said...

PAH, BERAPA RAMAI ORANG BERNAMA JAMIL PAH...MANA BUTANG BAJU MELAYU AKU PAH... IA TAK YA... BERAPA RAMAI ORANG BERNAMA ANUAR YA BANG... KEBETULAN KOT???????

JANGAN BUAT FITNAH, JANGAN DEDAHKAN KEAIBAN ORANG, LINDUNGI SAUDARA KITA SORANG NI, BAKAL PM KATAKAN (JANGAN ADA YANG KATA YANG SORANG NI MASOM SUDAHLAH) APA KATA NIK AZIZ..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive