CALON PAS MERLIMAU TIADA KEYAKINAN....!!!


Baru hari kedua berkempen riaksi dan tanda2 sokongan rakyat merlimau belum lagi menampakan kehangatanya  untuk menyokong calon Pas Yuhaizad Abdullah.

Statement yang beliau kelaurkan di akhbar menampakkan belaiu tidak bersungguh2 untuk mencapai kemenangan di merlimau.

Beliau mengatakan "tiada janji saya bukan kerajaan" kalaw sudah jadi kerajaan adakah akan menjadi seperti Kelantan yang diperintah oleh Tok Guru Nik Aziz atau mahu menjadi seperti kerajaan Selangor???

Kalau tiada janji mengapa perlu bertanding lebih baik tarik diri, rakyat mahukan perubahan bukan mahu menjadi seperti pelarian di negeri sendiri. Apaguna memikul tanggugjawab yang diberikan, buat penat kehulu kehilir untuk meraih undi dan mengatakan "saya berkhidmat untuk rakyat" berkhidmat dari segi apa?

Memang betul lah yang si Yuhaizad ini seorang yang tidak bertanggugjawab dengan statement yang diberikan. Man Laksa bendapat tahu Bahawa beliau selalu mengulat semasa berkerja dan ponteng kerja, patut la macam tiada kesungguhan memjadi Wakil Rakyat.

Apa akan jadi apa bila Yuhaizad akan menjadi Wakil Rakyat???


1 comments:

Azman Md Safiee said...

Rahsia Kekuatan DUN Merlimau di Chinchin, Ayer Merbau dan Jasin lalang?Jom ke PRK Merlimau: kami ada 2 Rumah Penginapan di Jasin utk disewa. 0123736548 http://jasinhomestay.blogspot.com/

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive