Pas Mencari Undi Orang Melayu, Membuat Ceramah Besar-Besaran...!!!


Pas sudah membuat perancangan teratur untuk memastikan mereka dipilih oleh rakyat kembali dengan membuat ceramah2 besar-besaran untuk mendapatkan kembali pengundi melayu.

Merelka semakin rakus membuat pembohongan tekadap UMNO dan pada masa yang sama juga President PAS Hadi Awang telah meyuarakan untuk bersatu dengan UMNO dan membuat perpaduan menyatukan orang melayu. Pendirian Nika Aziz begitu bercanggah sekali denag pendirian Hadi Awang sehinggakan sanggup mengaku bahawa beliau bukan orang melayu. Nika Aziz bukanlah mahu pejuangkan orang melayu tetapi memperjuangkan pejuangan DAP.

Ke arah untuk menyatukan orang Melayu Man Laksa menyokong penuh pendirian Presiden PAS Hadi Awang kerana beliau mula merasakan melayu mula berpecah di sebabkan oelah Ketua Umum PKR Anwar Ibrahim.2 comments:

Penditakainsingkat said...

Salam Bro.

Pas ni parti yg tidak ada prinsip.
Kalau adapun sedikit...hanyalah prinsip nak cari undi semata-mata.

Sebab itu DAP anggap Pas ni adalah aset paling berharga dalam pelaburan pilitik china DAP.

Pas mampu memperalatkan agamanya sendiri untuk daptkan undi dan sanggup pula menjual bangsanya untuk membantu DAP menegakkan malaysian Malaysia.

Fakeh said...

Apa kata UMNO kawasan tuan/puan anjur ceramah bertajuk KETUANAN MELAYU MENGIKUT ULAMA NUSANTARA. Dalam tajuk ini, kita akan faham bahawa UMNO tanpa sedar telah melaksanakan segala nasihat ulama-ulama besar Melayu dahulu kala. Maka sebab itulah Allah SWT pelihara UMNO hingga kekal relevan ke hari ini berbanding PAS. Kita juga akan faham bahawa perjuangan melalui bangsa adalah sunnah Rasulullah SAW dan memahami kesesatan aqidah Nik Aziz dari sudut ilmu yang dibahaskan dalam kitab-kitab Ahlu Sunnah Wal Jamaah. Sila layari nota ceramah yang telah beliau wakafkan kepada semua netizen:-
http://www.docstoc.com/docs/72022611/Ketuanan-Melayu-Mengikut-Ulama-Nusantara

Mohd Fadhil bin Musbah al-Marwa ialah seorang guru pondok berumur 42 tahun yang berasal dari Sungai Merab, Kajang. Datuk mertua beliau ialah Tuan Haji Hamid Kajang, pengasas Maa’had Hamidiah Kajang yang terkenal. Beliau adalah bekas pelajar Maktab Sains Sultan Ahmad Shah (1982-1986) yang memilih jurusan pengajian bersanad di Pondok Tunjuniah, Kota Bahru; Pondok Pasir Tumbuh, Kubang Kerian dan Pondok Kerandang, Besut. Pernah bertugas sebagai guru JAIS dan KEMAS. Beliau tidak mengenakan sebarang bayaran tinggi, memadailah disediakan saguhati yang mengambil kira duit tol, duit petrol dan duit makan. Beliau boleh dihubungi melalui anak muridnya, Ustaz Mohd Saiful A. Karim di talian 013-365 5715 atau 019-366 9741.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive