Kak Wan Pernah Ugut Shamsidar.....!!!


Bekas Pengasas Parti Keadilan Rakyat (PKR), Ng Lum Yong mendedahkan bahawa Presiden PKR, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail dan isteri Timbalannya, Shamsidar Taharin tidak berkomunikasi antara satu sama lain.

Lum Yong membuat kesimpulan itu berdasarkan pemerhatiannya selama 12 tahun dalam PKR sebelum meninggalkan parti itu untuk menyertai MCA pada Januari 2011.

Menurut beliau, riak wajah Shamsidar pernah dilihat berubah apabila bertembung dengan Wan Azizah yang juga isteri Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam majlis-majlis anjuran parti berkenaan.

"Seolah-olah ada sesuatu yang tidak kena antara Wan Azizah dan Shamsidar pada ketika itu. Bagaimanapun, saya kurang pasti status hubungan mereka selepas keluar PKR," jelasnya kepada Utusan Malaysia ketika dihubungi di sini hari ini.

Sebelum ini sekitar 1999 seorang Jururakam Video sebuah Stesen TV Antarabangsa pernah meminta Wan Azizah menjemput Shamsidar Taharin untuk hadir ke rumah beliau seterusnya menyertai sessi rakaman temubual Presiden PKR itu bersama Stesen TV tersebut. Wan Azizah yang pada mulanya mengatur pertemuan itu pada mulanya dilihat mesra di hadapan Video sepanjang rakaman.

Akan tetapi beliau mendakwa kemesraan kedua2nya dilihat seperti lakonan setelah tamat sessi rakaman

Mereka berdua kata Jururakam Video itu tidak bertegur lantas Shamsidar terus keluar dari rumah Wan Azizah tanpa sebarang maklum balas. :-GR

3 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

wan jijah dn shamsidar perlulah jawab pendedahan Nallakaruppan tu...mereka kena tampil buat penjelasan dgn buat satu sidang akhbar...kamu berdua kan isteri pemimpin tertinggi parti pembangkang...malulah beb rakyat nak dgar penjelasan pekara yg sebenarnya bagi elakkan rakyat buat tafsiran buruk kpd pkr...kerana semua tuduhan nalla tu amat serius dri sudut politik dn marwah...kita mahu dgr dari mulut tuan punya badan sendiri...rakyat menungguuu!!!

Anonymous said...

"lobang idung mu tetap menjadi poojaan hatikuu"...mungkinkan ini yg membuatkan anuwar mengkagumi samsidar sehingga sanggup bersama sama di villa mewah...(ambil perhatian..lubang idung samsidar kelihatan memerlukan lebih oksigen ketika di ranjang)

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive