Makin lama makin terserlah kebodohan Khalid Gereja ni. Makin lama makin haramjadah Ahli parlimen PAS ni yang sememangnya kita tahu merupakan golongan Edrogan didalam PAS dan juga merupakan barua kepada DAP Kafir Harbi.

Gara gara Uztaz Nasharudin Mat Isa bekas Timbalan Presiden PAS dihentam begitu hebat oleh Khalid Samad ni. Meh layan video dibawah ini:

Satu pekara yang kita dapat lihat bahawa MP Shah Alam ini tidak matang orangnya kerana membidas mengenai hubungan Nasharudin dan Najib Razak sewaktu di Makkah. Malah dalam kenyataan si Khalid Gereja ini juga beliau bercakap soal JAWATAN yang sudah tiada lagi pada Nasharudin. Apa jadah cakap soal jawatan? Apa besar sangat ke Jawatan yang dipegang tu dalam PAS?

Ehhhh rakyat tak pandang le jawatan jawatan ni Khalid Samad. Rakyat melihat ketelusan pemimpin tu baik dari dalam mahupun luar. Kalau nak bercakap soal jawatan hang pun bukannya ada jawatan dalam PAS tu. Setakat ahli Parlimen yang makan gaji buta jelah.

Inilah satu contoh dimana pemimpin Edrogan PAS bercakap lebih sudu dari kuah dari apa pemimpin atasan mereka. Haji Hadi tak bising tapi si Khalid Samad pulak yang lebih lebih. Apa punya binawe le Khalid Samad Gereja ni. Cam Anjing pulak gua tengok.

Buat Nasharudin Mat Isa, lakukan apa yang perlu sepertimana yang Hassan Ali lakukan. Ingat lah bahawa politik ini hanya sementara apatahlagi jawatan yang disandang itu. Pucuk pangkal nya adalah kita sendiri sama ada mahu menjaga Islam dan Melayu dibumi bertuah ini. Persetankan Khalid Samad ataupun pemimpin Pakatan lain yang sebenarnya cemburu melihat tanggungjawap anda apatahlagi bersama Perdana Menteri Malaysia di Makkah. Papa Gomo

1 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive