HOT BEB..!!!! Lelaki Mana Sama Anwar Ibrahim Dalam Bilik...

alt
Ruang siber Malaysia sekali lagi dikejutkan dengan penyebaran gambar-gambar intim dipercayai seorang pemimpin parti politik dalam sebuah blog.

Maklumat yang diperoleh dari blog rajagoyang360.blogspot.com melalui artikel pertama yang dikeluarkan pada 14 March 2013 menunjukkan gambar-gambar intim dua orang lelaki yang mana salah seorang daripada mereka agak mirip dengan wajah seorang pemimpin parti politik Malaysia.

Walau bagaimanapun , artikel ini dipercayai menggunakan zon masa yang berbeza daripada zon masa negara ini memandangkan blog ini hanya menjadi 'viral' sekitar pukul 12.00 tengah malam hingga 1.00 pagi waktu Malaysia.

Beberapa blog pro-kerajaan juga dilihat mengambil gambar-gambar dari blog ini dan membuat sebaran . Ruang-ruang cyber lain seperti Facebook dan Twitter juga semakin panas dengan kemunculan gambar-gambar ini . Pelbagai spekulasi dibuat dikalangan pengamal-pengamal media sosial .

Ramai berpendapat salah seorang individu dalam video berkenaan amat mirip dengan ketua sebuah parti politik di Malaysia yang sebelum ini juga dihujani pelbagai skandal-skandal yang serupa .

Gambar-gambar yang dipaparkan menunjukkan ia diambil menggunakan video kamera.

Spekulasi juga ada menyebut individu yang memuat naikkan gambar-gambar ini dalam blog www.rajagoyang360.blogspot.com juga memiliki video penuh berkenaan. KLPOS

2 comments:

Anonymous said...

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Anonymous said...

Berpuluh kebathilan dibuat dan disusuli dengan bukti.Bukti secara saintifik spt DNA,rakaman video dan audio lengkap diberi namun pengikut Bang Non tetap enggan mahu mempercayainya.Apa ilmu Bang Non pakai pun kita tak tahu.Dah semacam pengikut "Raja Gudang Kunyit" ini dah tak boleh fikir dengan waras dan jika dikira kalau Malaysia ini dijual oleh Bang Non,mereka tetap dibelakang menyokongnya membabi buta.Alasan mereka......KONSPIRASI.Mereka tak kira walau negara Islam ini di pimpin oleh seorang pemimpin GAY.Masing2,buatlah sembahyang tahjud untuk mencari kebenaran.Bagi saya saya sudah lakukan dan saya tetap dengan petunjuk Allah swt walaupun satu ketika dahulu Saya adalah salah seorang pengikut Abang Non yang tegar.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive