KEBANGKITAN MELAYU SELANGOR ... MENENTANG PENJAJAH PKRGAPS akan meneruskan usaha menghalang PKR berjumpa dengan Yang Di Pertuan Agong Sultan Mizan bagi menyerahkan memorandum yang ditandatangani oleh rakyat Selangor yang membantah kenaikan tarif air di negeri Selangor.

Mengapa perlu dihantar kepada DYMM Sultan Mizan dan mengapa tidak pula diserahkan memorandum tersebut kepada Sultan Selangor?Adakah ini bermaksud parti PKR pimpinan Anwar Ibrahim sudah tidak percaya kepada DYMM Sultan Selangor? Apakah Sultan Selangor dianggap sudah hilang kelayakan dan kuasa untuk mendengar keluhan dan rintihan rakyat?


Yang pasti, Anwar Ibrahim berniat jahat untuk menjatuhkan kredibiliti dan memperlekehkan Sultan Selangor sebagai Raja Berdaulat. Isu negeri sanggup diperalatkan oleh juak pembangkang menjadi isu nasional, demi menjatuhkan maruah Sultan Selangor.

Sebelum itu, GAPS telah menghantar memorandum kepada DYMM Sultan Selangor menyatakan 30 PERKARA PENYELEWENGAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR DI BAWAH PEMERINTAHAN PAKATAN RAKYAT dan KETUANAN MELAYU.

Dengan penyerahan memorandum ini, maka rakyat marhaen Selangor akan lebih jelas dengan sentimen penyelewengan parti pembangkang yang diketuai oleh Anwar Ibrahim dan PKR. Secara tidak langsung, isu ketuanan melayu dapat dipertahankan.


SELURUH RAKYAT DIJEMPUT MENGHADIRI PERARAKAN UNTUK MENGHALANG PERGERAKAN PEHIMPUNAN PKR KE ISTANA NEGARA PADA 5 DIS 2010 JAM 11.00 PG TEMPAT DI STADIUM MERDEKA !


Post By.....MAN LAKSA

0 comments:

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive