Selamat TInggal Pakatan Kuda Rakyat - Gobala


Tiada lagi orang kuat PKR di Padang Serai, itu lah yang berlaku di sana yang mana Gobala telah pun menyatakan akan keluar parti semalam.

Beberapa temannya yang terdiri daripada peguam, jurutera, doctor dan lain-lain lagi akan mengikut jejak langkah beliau keluar parti dan akan menubuhkan satu (NGO) yang baru bagi memperjuangkan nasib Parlimen Padang Serai.

Gobala mengatakan beliau sudah tidak tahan lagi dengan lakonan yang ditunjukan oleh Ketua Umum PKR Dato Sri Anwar Ibrahim dan suka menabur janji palsu sehinggakan kesumua ahli PKR naik meyampah dengan janji tersebut.

Beliau berkata selama ini tindakan Anwar bukan sahaja memperkudakan kaum Melayu dan Cina sahaja dalam mencapai cita-citanya tetapi kaum India juga tidak terkecuali.- petikan dari Agenda Daily

Gobala sendiri yang cakap Anwar Ibrahim memperkudakan Orang Melayu, dimana kah letaknya martabat orang melayu? Sungguh memalukan orang melayu yang mempunyai seorang bangsa melayu yang bernama Anwar Ibrahim.Post By...http://www.facebook.com/profile.php?id=100001671400641

1 comments:

creative said...

kewujudan pas masih boleh diterima pakai mungkin tp kalo pkr, aram aku xsuka

http://mywordismythinking.blogspot.com

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive