Khalid Gagap Melacurkan Stadium Shah Alam Selangor Kepada Ambiga...!!!!

Menteri Besar Selangor sudah menawarkan penggunaan Stadium Shah Alam sebagi tempat himpunan Bersih pada 9hb ini, Ada pula orang2 Pakatan Haram  yang tidak puashati kerana tidak dapat berhimpun di Stadium Merdeka.Pakatan kononnya nak bawa 300 ribu berhimpun, yang tak muat dalam stadium tu nanti pi mana? Buat demonstrasi jalanan lah, apa lagi!! Stadium Merdeka sememangnya dah sibuk sebab dekat dengan Puduraya dengan Bukit Bintang, bayangkanlah suasana bila geng-geng haprak ni buat kecoh atas jalan, memang confirm huru-hara!!...

Pakatan Haram ni besar yang macam mana??? Stadium Shah Alam tu jauh lagi besar dari Stadium Merdeka, lepas tu keliling dia banyak kawasan lapang. Lagi senang kalau kau nak berhimpun kat situ, takda nak susahkan orang ramai. Tapi sebab tujuan kau memang nak cetuskan huru-hara, sah-sah kau tak akan terima tawaran Menteri Besar Selangor ni kan?

1 comments:

Wake UP! said...

Salam bro. Aku rasa la. Kalau Al Jub jadi PM. Stadium Shah Alam tu la jadi tempat berkumpulnya gay untuk sidang gay Malaysia yang pertama.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive