Ramai Yang Kena Tnagkap Kerana Nak Selamatkan Anwar Ibrahim..!!!!



Tak pasal2 makan nasi percuma duduk kandang besi, pandai2 lah bersih kan diri di dalam penjara 2..Sapa yang nak jamin kalaw dah kena tangkap cam ni..???.Anwar Ibrahim pun kena tangkap jugak Ambiga lagi la...boleh la jadi jambu baru Anwar dalam penjara nanti..


Ada jugak perempuan yang kena tangkap x pasal2 jer, ni la orang Pas cam mana la suruh anak berjuang untuk selamatkan Anwar...ker nak jadi China DOLL baru Anwar?? cukup la Ambiga boleh jadi Indian Doll Anwar dalam penjara nanti.





Orang suruh duduk kat umah tak mau kan dah kena tangkap merah tah2 budah sekolah, tah2 budak IPT. 

1 comments:

CraNell said...

Assalamualaikum, salam 1Malaysia

saya mewakili pihak mykmu.net ingin menarik perhatian pihak tuan
bahawasanya...laman web mykmu.net akan mengadakan Majlis Himpunan penulis
penulis maya (blog Politik shj) pada 14, 15 Oktober 2011, Insya'Allah ..Perdana
Menteri Malaysia akan turut menghadiri majlis tersebut…

Buat masa ini apa yang boleh saya beritahu penginapan akan disediakan dan voucer minyak pecuma….

Mohon pada pihak tuan agar memyebarkan berita ini kepada rakan rakan tentang perkara ini....

Tuan boleh menghubungi saya di email cranell@mykmu.net merangkap
setiausaha kerja mykmu.net bagi sebarang pertanyaan dan pengesahan.

jika berminat sila berikan nama, namablog dan no fon di email tertera diatas untuk pendaftaran dan segala detail mengenai majlis tersebutkan akan disms kepada pihak tuan..

segala kerjasama pihak tuan amatlah dihargai....

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive