HOT BEB!!! ANAK LIM GUAN ENG KAKI RAMAS TETEK PEREMPUAN!!!!!


Rupanya anak VVVIP yang ramas tetek rakan sekolah tu anak Ketua Menteri Pulau Pinang ingatkan anak VVVIP mana, memang kurang ajar la anak KM ni boleh buat macam itu dan nak lari dari masaalah bayar pulak RM 200 ribu supaya tutup mulut. Mana datang pulak duit yang dibayar kepada budak perempuan yang kena ramas tu??.

Lepas tu Lim Guan Eng terdesak pulak meroyan dekat malaysiakini nak hebohkan cerita anak dia ramas tetek rakan sekolah dalam media dan akbar umno pulak, apa kena mengena dengan Umno???? salah anak sendiri nak kaitkan dengan Umno pulak yang keluarkan cerita dari blogger pro-Umno jer...

Kenyataan dibawah ini membuktikan Anak VVVIP ITU ANAK LIM GUAN ENG!!!!


Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng enggan mengulas laporan  dalam blog pro-Umno yang mendakwa anak lelaki seorang kenamaan di negeri itu mencabul kehormatan seorang rakan pelajar wanitanya.
Awla hari ini, isteri Lim, Betty Chew, juga enggan mengulas dan hanya berkata, "Tolong kemukakan soalan kepada KM". 

24 comments:

Anonymous said...

http://www.wellesley.edu/PublicAffairs/Releases/2010/010410.html

http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

ni ape kes ni bro??

tak payah la tipu lagi...mangsa tu bukan nye org Malaysia pon..

kah kah kah

Anonymous said...

xkesah la anak mlysia ke bukan anak mlysia ke, xbaik cabul kehormatan mana2 wanita... hormat menghormati tu penting... jgn ingat anak ketua menteri boleh buat ape saje.... mcm mana lim guan eng nak memimpin negeri sedangkan moral anak sendiri tidak terjaga dan bersikap kurang sopan.... patutnyer xlayak jd menteri org yg mcm nie... pilihan raya yg akan datang pastikan dia tumbang.... xguna pemimpin yg mcm nie..

Anonymous said...

http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

Kepada Malaydelima...Dari sinikah lu amik gambar gadis yang di cabul buah dadanya

WAAKAKKAKAKAKKAKAKAKKAKAKAKKAKAK

Nak tipu pun tak pandai

WEIRD-ENGLISH-WRITER said...

INILAH KEBODOHAN PENULIS UNTUK COPY DAN PASTE GAMBAR PEREMPUAN HONGKONG UNTUK MEMPERBODOHKAN ORANG LAIN....PEMBACA BUKANNYA BODOH SEPERTI ZAMAN DULU...BUATLAH LAPORAN POLIS JIKA ADA BUKTI, JANGAN NAK FITNAH SAJA, KELAK SENDIRI YANG RUGI

Anonymous said...

BODOH nye....

Anonymous said...

Stupid issue raised by stupid blog run by stupid people... what a disgrace to fellow Malays. With people like you around. Not just Malays will have dilemma, 1 whole Malaysia also will have dilemma.

Anonymous said...

INI LA MANUSIA YANG JATUHKAN MARTABAT ORANG MELAYU! NAMPAK SANGAT ORANG MELAYU SUKA BUAT FITNAH.. CUKUP LA LU SORANG JADI PEMBUAT FITNAH..

Anonymous said...

OI, YANG POMPUAN TU PERNAH DATANG MSIA KE? CAM NA ANAK GUAN ENG RAMAS DIA? ANAK GUAN ENG TERBANG PI HONG KONG KAH? BODOH BETUL!

Anonymous said...

What do you expect from half past ten kind of mentality, eja DILEMA pun tak reti.

Keji sungguh perbuatan kamu,buat fitnah.

Anonymous said...

nampaknya standard pejuang atau penyokong BN pun tak sampai jauh... semuanya standard rendah. Mungking dia orang masih tinggal kat atas pokok kot... tak tau sekarang orang pakai komputer ada internet.

Anonymous said...

nak tipu pun agak2 la ingat kami bodoh mcm kau ka...hahahaha

Anonymous said...

Biar penulis blog nie jawap d akhirat jak...

Anonymous said...

cm bodo....wat malu jd melayu, fitnah2 org bg la kat org melayu..ni la puak2 UMNGOK!!!pas DSAI, anak LIM guan eng pulak???pasni sape pulak...????

Anonymous said...

Bodohnya anonymous no 2 tu (recorded at October 19, 2011 8:58 AM)....

Thanks for anonymous yg bagi link ni:

http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

(Fitnah dah jadi darah daging ni...hmmm, tunggu la azab Allah)

Anonymous said...

klu la betoi.. ko dh calit taik kt muka bapak ko...punahla harapan nk kekalkan Penang pd PRU 13...

Anonymous said...

Harap2 Anuar dapat bebaskan diri drpd penfitnahan UMNO(Najib). Politik memang kotor....

Anonymous said...

bodoh SIAL tuan blog ni..nak raih trafik murahan..hahahaha,,umno babi, bn babi..

Anonymous said...

TIPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ini Bukan style Melayu laaahh
main ngan FITNAH....

INI STLYE POLITIK...
Habis cerita...

Ini forum memang menunjukan Nak menjatuhkan imej penbangkang je..

sekejap ANUAR
LONI anak LIm pun ada...
memang POLITIK tu...
GELAP ..........

Anonymous said...

mula2 kata victim tu rakan sekolah, lepahtu change pula gadis dari hongkong, ptui untuk kau pencacai umno. bodoh baagang cuba nak buat fitnah, bukti tiada hanya tau copy paste je. ingat lain kali, kalau nak buat article2 seperti nie skurang2 nya buat lah research dulu. ptui!

Anonymous said...

jangan cakap bodoh....cakap jer bengong dan tolol....terdesak nak menang PRU13...podah

Anonymous said...

Ala ramai penyokong PAS najib altantuya gambar tak ada apa tak ada leh caya lak tu lagi tolol bahalol..Penyokong DAP /PKR /PAS sendiri mau ingat tatak betul suruh report polis la suruh polis siasat lim guan eng boleh juga sumpah laknat sebab dia khalifah umar ma.. atak botol ka melayu banjingan -banjingan PAS/PKR / DAP

Mr Right said...

Anonymous.........
hampa dari mana dapat berita nie ?
ramas la...200 ribu la...
kalau hampa ada bukti...kenapa hampa ja tak lapor polis...
macam pondan je dok attack dalam blog...
dan hampa suruh LGE pi report polis...
daripada LGE dok layan kaki pemfitnah yg lebih hina dari pembunuh......baik LGE focus pada pemerintahan...
Blogger tak profesional langsung....
kalut tak tentu pasal.....
nampak sangat dah terdesak...
dah takda modal....sanggup juai pungkok dan tetek untuk menjatuhkan orang....
pasai manusia manusia kaki fitnah nie la banyak mala petaka turun....IBLIS & FIRAUN punya pengikut tapi mengaku ISLAM.....mengucap la wahai DAJJAL sekalin.,..

Malaysia Post said...

Ramai betul tukang maki hamun...ni la orang melayu...aku ingat orang melayu dah cukup sedar, rupanya belum lagi, sedih aku, pokok takan bergoyang kalu angin tak tiup..

Yang korang backup sangat si kafir 2 kenapa? korang pon kafir jugak ker?

Anon Oktober 25 : TQ

Mr Right said...

Wahai Malaysia Post........
DID Islam teach us to menyebarkan FITNAH walaupun pada orang Bukan ISLAM ?
Inike Image yg patut ditunjukkan ???
bila nak kiamat ISLAM akan ada 70 golongan & hanya akan ada 1 golongan yg diterima ALlah swt....
So....sebelum nak mengkafirkan orang...
pikir baik baik....
Kalau setakat letak nama Islam tapi jadi munafik yg memburukkan kaum lain tetapi hakikatnya menjatuhkan image ISLAM sendiri kerana sikap yg tidak bermoral & tidak bertanggungjawab.......
Always remember no matter ISLAm atau Religion lain...Learn how to respect........

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive