Orang Cina Lebih Suka Pemimpin Ynag Korup Daripada Pemimpin BerintegritiDr Mohd Ridhuan Tee Abdullah mendakwa kajian menunjukkan ke atas kaum berbangsa Cina di Malaysia mendapati golongan itu cenderung untuk memilih pemimpin yang korup berbanding pemimpin yang menegakkan negara Islam. :- MPP3 comments:

Anonymous said...

Memanglah mereka perlukan golongan yang korup untuk jadi boneka mereka dan boleh dicucuk hidung. Cakap mereka pasal ketelusan dan anti rasuah sebenarnya hanya sandiwara untuk menutup agenda dan perangai mereka saja. Sebab tu mereka marah sangat kalau Malaysia dipimpin oleh golongan anti korup seperti Tun M. Lihat siapa yang mereka sokong sekarang dan sejarah orang yang mereka sokong itu.

Anonymous said...

sokong sgt dgn kenyataan tu. akhlak songsang pun tak pa asal ikut kehendak mereka. puak2 china ni nak pelingkup negara sebenarnya. kalau di negara asal mereka pasti dah kena tembak puak2 pentingkan diri ini.....mampuih dah, najib je yg masih dok pelihara.

Anonymous said...

tengok saja lah cerita atau wayang cina ...tentu nampak cara dan budaya pemikiran mereka...mesti condong kepada korup....ce tengok ce tengok

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive