APA YANG ANWAR IBRAHIM BUTA DI LONDON???


Dato Sri Najib Dan Isteri Menunaikan Haji Di Mekah.


Dato Seri Anwar Ibrahim Didalam Tube Di London

LUPIKIR LAH SENDIRI!!!!!!
Mana2 yang tidak percaya dengan gambar ini KLIK DISINI

12 comments:

Anonymous said...

soalan punye ape ni??? dia tgh tggu minah2 mat salleh la tu...tu wt2 muka comel la tu...minah salleh lg sdp oooo....

Anonymous said...

Jgn fitnah bro..mana ada nuar tunggu minah mat salleh..kesian dia..selera dia yg mata sepet ala-ala cina lah

Anonymous said...

lpas ni 20thn duduk sg buluh....kasi la chance dia jalan2. menghabiskan sisa2 hidup dan harapan. menikmati hidup sebagai org bebas.

tulvovuldo said...

aku nampak anwar lebih muda 15 tahunlah...posing mcm nak jerat mangsa jer...

Anonymous said...

Wau, smart macam orang muda tu


Wep, kak jijah mane?

Anonymous said...

LOL..gmbr edit pun nak letak kat blog..simpan sendri2 jer..nmpk sgt tak reti edit..

Anonymous said...

takan la edit..ini pon nak kater tipu jugak ker...hahahah nampak sangat penyokong tegar anwar ibrahim dah x kenal siapa anwar ibrahim..video sex anwar ibrahim kata edit gambar terang cam ni pun kata edit...hahahahah

Anonymous said...

wahhh...seluar sempit , rock babe !!

Anonymous said...

Dia nampak Najib sedang berdoa untuk kemenangan BN depan Kaabah, "habilahlah aku " hati kecilnya berbisik.

Anonymous said...

aik boleh bersandar tak payah duduk...kuat betul tulang belakang.bukan senang nak bersandar dalam tube...kejap ke kiri..kejap ke kanan kejap kedepan ...kebelakang.aleh...takkan rakyat malaysia tak pernah naik train/komuter/lrt kut tentulah tau cam na perasaan kat dalam tu.

Mat Steam Boat said...

Tangan tu tak de ke tempat lain nak letak,steam lah tu tengok bontot mat saleh.

YB Tuan Nizam Ferrari said...

Rosmah Mansur pakai telekung..comel la..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive