Azmin Ali Berjanji Akan Naik Minyak Jika Anwar Ibrahim Dipenjarakan!!!!!Kenyataan syok sendiri azmin masa kongress pkr hari tu, katanya mereka sanggup robohkan tembok penjara kalau anwar masuk penjara, bila aku dengar kenyataan tu, berguling-guling aku gelak, saat aku tulis cerita ni pun aku dok gelak lagi, macam mana azmin boleh terfikir nak cakap macam tu? adakah dia membaca skrip yang ditulis oleh isterinya shamsidar yang menjadi jalang kepada boss azmin, anwar ibrahim?

Ahli pkr sanggup nak roboh tembok penjara? weii sudah la, pkr pun tak ada jentera pilihanraya, mereka menumpang jentera pilihanraya pas, kalau korang tengok dalam mana-mana prk, pkr lah antara parti yang hancur jentera pilihanraya nya, jentera pun tumpang orang punya lagi ada hati nak robohkan tembok penjara.

Jangan ingat kalau pkr buat kerja bodoh tu, pas akan ikut, tak bro pas tak akan ikut buat kerja bodoh tu, pada pas, lebih elok anwar masuk penjara supaya peluang pas untuk letakkan hadi awang sebagai pm terbuka luas, lagi pun pas sendiri dah naik menyampah dengan anwar yang menganut pahaman pluralisme, pada pas, kerana berkawan dengan anwarlah, orang melayu menolak mereka, kerana anwarlah juga mereka tewas pada prk yang lepas-lepas, hanya menang dua kali je...

Pada aku kenyataan azmin tu tak lebih dari kenyataan nak sedapkan hati boss dia je, sekurang-kurangnya anwar berkata dalam hati, "ada juga orang nak selamatkan aku nanti" atau macam aku tulis tadi, itu skrip yang di tulis oleh shamsidar tanda kasih dan sayangnya dia pada abang nuar....DET

6 comments:

Anonymous said...

Aku percaya sebab anuwar dah dapat stuk C4 dari israel. Kan anak anuwar banyak simpan duit dalam bank israel kalau takat nak beli 1 juta rm c4 apalah sangat mungkin juga anuwar dah dapat bekalan peluru berpandu dari israel yang bengkok macam dia punya le...heheheheeee

Anonymous said...

Encik Azmin! sampai bila awak nak berjuang untuk Anwar? tak berasa bersalahkah pada negara dan rakyat Malaysia? awak kan lebih tahu kesah Anwar ! berjuanglah untuk ugama, bangsa dan negara, InshaAllah nama awak akan bersih semula, bertaubatlah sebelum negara tergadai.

Anonymous said...

Gambar-gambar diatas adalah paparan wajah manusia-manusia yang tak sedar dek untung, tak sedar diri, tak mengenang budi. Dunia mereka penuh dengan kepura-puraan, pembohongan, benci dan dendam yang akhirnya mereka akan terbungkam ketanah diatas perbuatan jijik mereka

Anonymous said...

Yang Umi Hafilda kata tu kan bermacam macam. Kalau sampai bini pun anggup beri kapada Anwar, mati pun dia sanggup untuk Anwar AlJuburi (pangkat Mat Sabu yang beri).

Katanya, Anwar beri dia banyak kekayaan masa Anwar Menteri Kewangan. Komisen itu, saham ini. Ada yang pegang untuk Anwar, ada yang untuk dia sendiri. Ada orang bank cakap dimasa dia Menteri Kewangan, bank mahu kemudahan, dia mahu bahagian.

Itu sebab Nurul ada berbelas juta duit dibank Israel. Bank yang Anwar percaya tak akan bocorkan rahsia dia. Tapi, pandai pandai tupai melompat, tak bocor ke dia, bocor ke Nurul.

Anonymous said...

MMG SEMUA PUKI MAK...ANAK BERANAK + AZMIN SAMA JER..ANUGERAH SYAITAN DAN IBLIS PENGHUJUNG ZAMAN..

hangkedee said...

Wajah wajah penghuni suleger PORK nik.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive