Bantuan Segera Diperlukan, Pusat Zakat Perak Perlu Beri Bantuan!!!!Hati lelaki gua tersentuh beb bila tengok gambar adik Iman Syafiq, berumur sebulan lebih yang dilahirkan dengan sebahagian Usus dan hatinya terkeluar dari perut.. BACA SINI..

Adik Iman Syafiq ni tinggal di Bota, Perak dan menerima rawatan di Hospital Besar Kuala Lumpur (HKL).

Doktor tak dapat membuat sebarang pembedahan pada masa sekarang ni kerana kedudukan hati yang terlalu dekat dengan jantung dan selaput hati yang terlalu nipis serta mudah pecah.

Ini mungkin akan memberikan risiko yang tinggi dan pihak Hospital jadualkan adik Iman Syafiq menjalani pembedahan pada bulan Disember depan..

Sekarang ni, gua dapat tahu bahawa perbelanjaan perubatan adik kita ni amat tinggi..

So.., gua memohon kengkawan bloggers yang prihatin supaya war-warkan pasal penderitaan adik Iman Syafiq ni didalam blog masing-masing.. Tak ada paksaan dari gua ok..

Dan bagi sesapa yang ada duit lebih tu.., ringan-ringankanlah untuk bagi sedikit sumbangan buat adik kita tu.. Ikhlas yang paling penting..

Sumbangan boleh lah dibuat ke alamat dan akaun berikut.. : - MPP

Nama : Norhayama Ramli
Akaun No. : 08086020105526 ( Bank Islam )
No Tel : 013-5208980
kampung Tua, Batu 16, 
32900 Lambor Kanan, Bota , Perak

1 comments:

Anonymous said...

Jangan malu untuk memohon bantuan dari Pengerusi UMNO, MCA, DAP, PAS, PKR... semuanya ada peruntukan khas dan tabung untuk membantu beliau. Baitulmal, Zakat, JKM, YKN...

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive