Apa Kejadahnya Apek Ni Kuat Betul Iman Dia..!!!???

10 comments:

Anonymous said...

kenapa cina baca al quran orang pas boleh menerimanya.kalau orang islam yang baca tentulah kena kutuk sbb tak betul bunyi nya.Inilah Melayu Pas yang percaya pada Cina Buta Al Quran.

Anonymous said...

Itulah PAS... asal bukan UMNO, fobia betul dia orang dengan UMNO.

Anonymous said...

Apa nk jadi dgn PAS skrg? Angkat kafir sbg tokoh..bg ceramah pun kafir yg jelas persenda kalam2 Allah.Fikirkanlah wahai orang2 MELAYU !!!

Anonymous said...

Nampak memang macam Cina.

Siapa namanya ?

Adakah mungkin dia telah memeluk Islam ?

Betul ke orang PAS percaya kata-katanya ?

Hanya persoalan bermain di minda.

Anonymous said...

ya Allah, cina nie sudah lebih... siap suh takbir.. melayu bengong pas pun terkena...dipermain mcm tu..hiakk tuihh..pas

Anonymous said...

inilah Allah sebut dunia nak kiamat, orang Islam membenarkan orang kafir mempersendakan ayat2 suci Al Quran dah serupa macam dajal laknatuallah .nuazubillah. insaflah..wahai umat Muhammad..

fames said...

memandangkan cina ni nak cakap tentang islam, kita tanya dia dari perspektif islam. soalan mudah, cina ni tahu tak yang dia adalah penghuni neraka? puak pas tak berani nak beritahu dia ke? atau mungkin dia dikecualikan, nothing is impossible with pas...

jadi buat apa ada antara kita yang terlebih islam dari orang islam lain sanggup dengar dan percaya pula apa yang penghuni neraka ni cakap tentang bab islam? tak ke bodoh bin tolol namanya.

Anonymous said...

PAS ....PIs...PUS...........

Anonymous said...

Tengok kulit, macam melayu murtad je.. PAS kan tak kisah sesiapa nak murtad....

Anonymous said...

Nama pun Parti Ajaran Sesat! Sanggup
dengar dari orang Cina (tak pasti Islam atau tidak) tetapi membuang saudara UMNO dalam Islam.Memang betul PAS phobia dengan UMNO! Kerana apa mereka phobia? Dengki melihat Melayu berjaya. PAS ingat semua orang Melayu yang kaya kerana rasuah? Pas penuh dengan hasad dengki. Sibok mencari hal buruk orang, negeri sendiri tidak terjaga!, nasib rakyat tak terbela! Sikit hari lagi negeri mereka diperintah kafir gara-gara menjadi kawan dengan kafir DAP! Taubatlah PAS, jangan jadi ularmak serban sahaja!

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive