HOT BEB..!!! PKR Kantoi, No IC Orang Lain Pun Nak Tipu...!!!

alt

Ahli UMNO Cawangan Kubang Bunggor, Wan Ahmad bin Wan Omar mengecam tindakan Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail menggunakan identiti beliau sehingga dikaitkan sebagai Timbalan Pengerusi SPR, Datuk Wan Ahmad bin Wan Omar.

Peniaga kedai makan berusia 63 tahun itu kesal dengan tindakan tanpa usul periksa parti itu yang menggunakan maklumat peribadi dari kad pengenalannya untuk mendesak Timbalan Pengerusi SPR itu meletakkan jawatan.

Wan Ahmad berkata nombor kad pengenalannya 490101-03-5179 telah digunakan oleh Saifuddin untuk dimuatkan kedalam kenyataan media PKR yang dikeluarkan pada 27 April lalu.

Sambil menegaskan tindakan tersebut sebagai tidak bertanggungjawab, beliau melahirkan rasa simpati kepada Datuk Wan Ahmad yang dituduh sebagai ahli UMNO atas dasar nama yang sama dengannya.

"Sebenarnya, ahli UMNO Cawangan Kubang Bunggor itu adalah saya dan nombor kad pengenalan itu milik saya," kata Wan Ahmad. :- KLPOS

alt

Sebelum itu, kenyataan media PKR turut menggunakan maklumat nombor kad pengenalan yang sama dengan peniaga kedai makan Pasir Mas ini dalam desakan agar Timbalan Pengerusi SPR itu meletakkan jawatan atas dasar Datuk Wan Omar adalah ahli UMNO.

Malah nombor keahlian UMNO, kod cawangan, kod DUN dan kod bahagian yang dikeluarkan oleh kenyataan media PKR itu juga menggunakan maklumat dari peniaga kedai makan Pasir Mas tersebut.

Datuk Wan Omar juga pernah menafikan dakwaan PKR bahawa beliau adalah ahli UMNO sekaligus menuntut Setiausaha Agung PKR itu memohon maaf secara terbuka.

Saifuddin turut mempertahankan dakwaannya dengan alasan sudah mengemukakan bukti kepada umum.

3 comments:

Anonymous said...

PKR DAN FITNAH MEMANG SINONIM!

Anonymous said...

kerana terlampau nak menang sanggup menggunakan hak orang lalin untuk menganaya orang lain kalau dah dasar munafik tidak akan ada kerja lain dari menipu dan menipu semoga Allah memberikan hidayah pada munafik-munafik ini.

Anonymous said...

mak bapak si saifudin masa mengawan kan dia tak baca bismillah..sebab tu terhasilnya anak yg berkiblatkan iblis.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive