Brig Jen (B) Datuk Abdul Hadi Mengaku Fitnah Najib Dan SCORPENE..???


Dato' Abdul Hadi Al Khatab telah dilucutkan pangkat Brigadier Jeneral TUDM berdasarkan
Perenggan 4 dan 5 PMAT Bilangan 1 Tahun 1975, beliau telah dibatalkan tauliah daripada Perhidmatan Angkatan Tentera dibawah Seksyen 9, Akta Angkatan Tentera 1972

Dato’ Abdul Hadi seorang yang mudah mesra dengan rakan-rakan dan petah berbicara. Namun, sejak awal lagi Dato’ Abdul Hadi dianggap amat licik dan bijak mengambil kesempatan terbuka serta seorang yang pentingkan diri sendiri di kalangan rakan-rakannya. Beliau memiliki sifat ‘panas baran’ dan seringkali mempamerkan sikap anti-establishment.

Terdapat ramai juga di kalangan staf beliau menghubungi saya dengan memberitahu secara ikhlas bahawa beliau sentiasa mengambil kesempatan untuk mark-up harga asal bagi memperoleh komisen peribadi daripada kontraktor/pembekal berbentuk wang tunai secara sulit dan terancang. Beliau amat bijak dalam aspek ‘penipuan’ ini tanpa meninggalkan sebarang bukti kukuh untuk diambil tindakan oleh pihak ATM.


Dato’ Abdul Hadi bin Abdul Khatab telah dilantik sebagai Presiden Majlis Rundingan Keselamatan (MRK) PKR. Sebagai sahabat karib beliau, saya ingin mengucapkan syabas kepada Dato’ di atas perlantikan tersebut. Saya percaya bahawa rakan taulan yang lain pun turut gembira. Di dalam kegembiraan ini, saya rasa amat kecewa dengan beliau kerana sanggup ‘menggigit tangan yang menyuap’ beliau selama ini kerana kepentingan peribadi dan rakus untuk menjadi calon PKR pada PRU 13 kelak. Selanjutnya Di GWM

11 comments:

Anonymous said...

yang join pkr ni semua bekas pegawai kerajaan yg ada masaalah semasa dalam perkhidmatan

Anonymous said...

yang join pkr ni semua bekas pegawai kerajaan yg ada masaalah semasa dalam perkhidmatan. sebab percaya undi pas masuk sorga. tetapi ramai ustaz dan org berugama lari dari pas sebab takut masuk neraka...fikir-fikirkan...

Anonymous said...

jijik aku tengok muka anuar ni lah..makin hari makin meluat ..menyampah aku tengok muka sipeliwat dan pelaku seks ni...

Anonymous said...

Dato ni mmg problem punya dato, mmg berlagak, Kena lah pd tempat dia gi join dgn team mslh. Pernah deal dgn dia..sebelum ni... kerja gomen tp ada X5 lg...

Anonymous said...

aku pernah jadi staf dia dulu...memang betul apa yg dikatakan seperti di atas...

Anonymous said...

inilah bangsa melayu dan islam yg menjual diri,bangsa dan agamanya demi kuasa dan wang...

Anonymous said...

PKR kini di penohi muka muka Keciiwaaaaaa !! tak dapat bisnes !

omar khalid said...

yang ni semua orang sesat jalan, nak tebus dosa lama and cuba tunjuk dia lebih alim dan baik dari orang baik dan orang alim.

Anonymous said...

Bro, apa lah nak heran sangat dah tak laku jaja sini jaja sana,tapi semua orang tak layan, rekod peribadi bukan bagus sangat pun kalau tak orang macam ni dah lama establish,senang lenang. Tengok lah di luar sana bekas kbekas General yang dapat jadi chairman sana chairman sini, ni apa ada, masuk geng LGBT la.

Anonymous said...

Lu sapa claim gua punya staff. kita jumpa akhirat nanti sebab lu juga pemfitnah.

Anonymous said...

kalau awak tak ada sangkut paut dengan dia tak payah la nak menyebok buat dosa je. Dia dah dedahkan diri dia dan kamu tahu dia pergi lah berhadapan dengan dia ini nak nyorok nyorok buat apa atau pun lawan dia dalam politik.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive