HOT BEB..!!! ROSMAH MANSOR TAKMENGAKU ANAK - Farid Ismeth


Rupanya juak-juak pembangkang masih lagi belum berpuas hati dan terus menerus melakukan fitnah terhadap Farid Ismeth Emir.

Tohmahan dan fitnah terbaru ini kononnya mereka mempunyai bukti sijil perkahwinan Farid Ismeth Emir pernah berkahwin dengan DS Rosmah Mansor.

Tidak cukup di situ, fitnah ini turut dikaitkan dengan sijil kelahiran Azrene Soraya Abdul Aziz merupakan bukti kukuh Farid Ismeth Emir pernah berkahwin dengan DS Rosmah Mansor.

Tidak pula ditunjukkan mahupun didedahkan sijil perkahwinan dengan DS Rosmah Mansor mahupun sijil kelahiran Azrene Soraya Abdul Aziz ini kepada umum.

Bunuh diri ... bunuh diri jika menunjukkan sijil kelahiran Azrene Soraya kerana wanita ini bukan dibintikan kepada Farid Ismeth Emir, namun dibintikan kepada Abdul Aziz.

Langkah dan provokasi berterusan dilakukan dengan mengugut Farid Ismeth Emir melalui sms.


3 comments:

Anonymous said...

Ni saja je pembangkang nak buat isu konon. Sedangkan kes DSAI dengan bini Azmin pun masih tak terjawap. Berani saman lah Datuk Nala.

Anonymous said...

Biase ler 2...fitnah 2 kan sedap pada pembangkang..lebih kuang mcm melancap gak...hahaha..kan pembangkang suke melancap ngn kamlan...huhuhu

Zenith Harvard SB said...

Azrene Soraya tu memang anak Abdul Aziz..Abdul Aziz tu kluarga sebelah suami saya d Trengganu..knapa plak jd anak Ismeth? Jgn cipta dan tabur fitnah melalut ni..ingat dosa fitnah sgt besar..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive