Pakatan Rakyat Mahu Hapuskan Institusi Kesultanan...!!!


Acara tradisi dan boleh dianggap acara rasmi kerajaan dalam menyambut kemerdekaan dari dahulu hingga sekarang adalah acara perbarisan yang melibatkan kakitangan awam, syarikat-syarikaty swasta utama, dan pasukan berseragam.

Setiap tahun, acara ini dihadiri oleh Yang Dipertuan Agong di pusat atau Raja-Raja Melayu atau Gabenor sebagai wakil Yang Dipertuan Agung selaku Ketua Kerajaan.

Bukan setakat ketua kerajaan dan jemaah Menteri atau exco, ketua pembangkang Parlimen atau DUN pun dijemput bersama oleh kerajaan Barisan Nasional dalam perayaan yang seharusnya melibatkan semua pihak dan lapisan rakyat negara.

Tidak kiralah di ibu negara Kuala Lumpur atau ibu-ibu negeri termasuk Kota Baru atau mana-mana ibu negeri di bawah kerajaan pembangkang, acara sedemikian yang sama juga turut diadakan.

Acara lain seperti majlis tahlil dan pembacaan Yaasin atau himpunan di Stadium Bukit Jalil yang dibuat tahun ini bukanlah upacara tradisi dan ia tidak melibatkan semua rakyat. Maka usahlah diguna sebagai helah Sultan Selangor tidak dijemput ke acara perbarisan sebagai sambutan rasmi Merdeka. Selanjutnya Klik Disini

1 comments:

Anonymous said...

Kepada seluruh Malaysian yang dihormati;
Bahawa Chairman Gombak MCA (Malaysia Chinese Association, YIP KUM FOOK menguna kuasa politiknya menipu wang kami di Taman Daya, Kepong(memohon gerai), merosakkan keluarga orang lain, import wanita dari China(dangin hidup)………….

Sekira tuan-tuan dan puan-puan tidak percayai atas kejahatannya bolih bertanya orang tempatan di Taman Daya, kepong.

Chairman MCA Gombak (Malaysia Chinese Association), YIP KUM FOOK “U” buat Dosa “U” tetap akan menimpa kesusahan tidak lama lagi. TUHAN ADA MATA.

Respected throughout the Malaysian;
That the Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK used political power cheated our money at Taman Daya, Kepong (applying stalls), hurt people’s family, imports women from China (living meat) .............

If ladies and gentlemen do not trust the evil, can ask local people at Taman Daya, kepong.

Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association), YIP KUM FOOK "U" created of sin "U" will override trouble Unallocated fixed soon. GOD HAS EYES.

整个马来西亚的尊重;
Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK(叶金福用政治权力,在Taman Daya,甲洞(申请摊位)骗我们的钱,伤害别人的家庭,从中国进口妇女 买卖色情业务...... ....

如果女士们,先生们,不相信他的邪恶,可以问当地的人。

Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK (叶金福),叶金福 “您” 将面对因果报应。老天有眼。

主办单位: MCA Selayang..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive