Ustaz Nasharudin Perjuangkan Apa Yang Hasan Ali Pejuangkan Dahulu...!!!


PAS Pusat sewajarnya menerima hakikat terhadap penolakan majoriti ahli PAS di peringkat akar umbi semakin menolak kerjasama Pakatan.

Bekas Pesuruhjaya PAS Selangor Datuk Dr. Hasan Ali berkata, isu yang dibangkitkan oleh bekas Timbalan Presiden PAS Nasharudin Mat Isa adalah susulan daripada apa yang pernah beliau utarakan membuktikan ianya adalah mesej jelas dari akar umbi parti tersebut.

"Apa yang dibangkitkan Ustaz Nasha itu pernah saya bangkitkan (sebelum ini). Isunya tetap sama sahaja. Isunya kita tidak mahu PAS menjadi kuda tunggangan DAP.Isunya kita mahu PAS merenung kembali posisi parti tersebut dalam Pakatan Rakyat.

Maknanya nak dilihat balik tahalluf siasy itu samada dalam tempoh (kerjasama) 4 tahun setengah ini menguntungkan (perjuangan) PAS dan Islam atau sebaliknya",katanya kepada KLPOS pada Majlis Rumah Terbuka Peringkat DUN Gombak Setia di sini malam tadi.

Hasan Ali juga mempersoalkan ketegasan kumpulan pimpinan yang digelar beliau sebagai Parasit PAS masih berdegil dan enggan berganjak untuk terus bekerjasama dengan Pakatan susulan suara akar umbi yang dilontarkan buat kali kedua dari seorang bekas Pemimpin No. 2 dalam parti.

"Kalau (dilihat) jawapan keseluruhannya, daripada Perlis sampai ke Johor hingga ke Sabah dan Sarawak melihat kerjasama Pakatan ini merugikan (PAS), nak buat apa ditunggu lagi.

Dan kalau Ustaz Nasha dan saya sendiri (sebelum dipecat) tidak menyuarakan pendapat ini, siapa lagi?" KLPOS

1 comments:

Anonymous said...

Kepada seluruh Malaysian yang dihormati;
Bahawa Chairman Gombak MCA (Malaysia Chinese Association, YIP KUM FOOK menguna kuasa politiknya menipu wang kami di Taman Daya, Kepong(memohon gerai), merosakkan keluarga orang lain, import wanita dari China(dangin hidup)………….

Sekira tuan-tuan dan puan-puan tidak percayai atas kejahatannya bolih bertanya orang tempatan di Taman Daya, kepong.

Chairman MCA Gombak (Malaysia Chinese Association), YIP KUM FOOK “U” buat Dosa “U” tetap akan menimpa kesusahan tidak lama lagi. TUHAN ADA MATA.

Respected throughout the Malaysian;
That the Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK used political power cheated our money at Taman Daya, Kepong (applying stalls), hurt people’s family, imports women from China (living meat) .............

If ladies and gentlemen do not trust the evil, can ask local people at Taman Daya, kepong.

Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association), YIP KUM FOOK "U" created of sin "U" will override trouble Unallocated fixed soon. GOD HAS EYES.

整个马来西亚的尊重;
Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK(叶金福用政治权力,在Taman Daya,甲洞(申请摊位)骗我们的钱,伤害别人的家庭,从中国进口妇女 买卖色情业务...... ....

如果女士们,先生们,不相信他的邪恶,可以问当地的人。

Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK (叶金福),叶金福 “您” 将面对因果报应。老天有眼。

主办单位: MCA Selayang..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive