Isu Selangor - Khakid Ibrahim Membisu Laporan Audit Negara...!!!


Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim dicabar untuk menjawab segera kelemahan kerajaan negeri yang terkandung dalam Loporan Ketua Audit Negara.

Koordinator Barisan Nasional (BN) Selangor, Datuk Seri Mohd. Zin Mohamad berkata, pendedahan itu berkaitan skim Tawas, tukar syarat tanah, penyelenggaraan jalan dan penyata tunai.

Katanya, tindakan Khalid berdiam diri jelas sekali menunjukkan sikap kerajaan negeri yang angkuh, ego dan cuba menutup kelemahan.

"Saya telah membangkitkan empat isu itu baru-baru ini tetapi kerajaan negeri masih cuba berdolak-dalik. Ini bukannya isu yang direka oleh BN dan kami mahukan penjelasan," katanya seperti dilaporkan portal The Malaysian Times (TMT) hari ini.

Katanya, Laporan Ketua Audit Negara yang dikeluarkan baru-baru ini memperlihatkan banyak kelemahan dalam pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor pimpinan Khalid. Utusan

1 comments:

Anonymous said...

DIA BISU SEBAB TAK PAYAH NAK KOMEN2 PANJANG LAAA TAK GUNA PUN SEBAB DAH TAU TAK LAMA JE DPT DUDUK KERUSI MB LAGI. LEPAS PRU 13 DIA DAH TAKDE DAH... KOMEN KE TAK KOMEN KE MAKES NO DIFFERENCE, HE WILL NO LONGER BE IN MB'S OFFICE....
SELAMAT TINGGAL MB PALING BENGAP DAN GAGAP RAKYAT SELANGOR PERNAH DAPAT....

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive