Sandiwara DAP Melaga-Lagakan Orang Islam, DAP Ajak Berdebat Isu Haram...!!!Dalam pemilihan CEC pun DAP boleh tipu inikan pula mahu menipu orang orang islam, cukup-cukup lah DAP untuk menipu..

Macam mana Zairil boleh menang dalam pemilihan CEC?? sedangkan tiada seorang pun orang  Melayu yang menang dalam pemilihan tersebut agak mustahil dan pelik cara pemilihan CEC ini dijalan kan, selepas tiga minggu baru buat keputusan mustahil.
Lim Guan Eng sememangnya tidak disokong oleh ahli DAP sendiri, untuk menjaga kepentingan politik keluarga Lim Kit Siang sanggup buat apa saja asalkan anaknya itu kekal meneraju DAP walaupun Karparl Singh sebagai presiden.

Karpal Singh hanya duduk di kerusi roda sebagai pemerhati tidak boleh berbuat apa-apa mulut saja boleh berbicara dan kesempatan itu yang diambil oleh keluarga Lim Kit Siang untuk melakukan segala-galanya asalkan hasrat mereka tercapai.


5 comments:

Anonymous said...

tak payah letak sejadah kat belakang tu sekadar nak menunjuk

Anonymous said...

lawak gila suruh debat dalam bahasa arab pulak tu...!!! Bahasa melayu pu puak DAP xpaham ni nak pulak bahasa arab...ahahahahak

Anonymous said...

yahudi pun fasih berbahasa arab. tapi tetap yahudi. kalau nak debat , debatlah dalam bahasa malaysia semua orang islam faham. nak tunjuk pandai.aku dah kata yahudi pun fasih bahasa arab

Anonymous said...

Islam jenis apakah ini yang mahu kafir harbi sebagai khalifah?

Anonymous said...

Anonymous said...

Islam jenis apakah ini yang mahu kafir harbi sebagai khalifah?

March 29, 2013 at 11:22 AM

------------------------------------------------------------
sebenarnya dia jahil tentang Agama Islam!!!

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive