Disaat - Saat Akhir Arwah Baharuddin.






2 comments:

Anonymous said...

Dah lah cukup cukup la tu , asyik dok siarkan cerita dia orang ni tak habis habis. Kalau dah pilih jalan sendiri, biar lah. Yang dah mati selesai sudah amal dan ceritanya di dunia ini , berjumpa lah diakhirat nanti di padang mahsyar. Yang penting tu yang masih hidup tu, buat lah benda yang berfaedah sikit.
Jangan ada pulak fatwa baru keluar sudahlah.Dan tak mustahil esok lusa ka, nanti akan keluar list baru tentang keadaan macam mana dikatakan mati syahid misalannya orang berpura-pura mati, tiba-tiba tercekik gigi lalu betul-betul mati , amacam?

Anonymous said...

Salam perjuangan dan salam tinta berdarah dari saya untuk semua blogger. saya dah follow dan pautkan blog tuan di blog saya.Harap tuan dpt memautkan blog saya dalam senaraian tuan demi alif ba ta. Ini blog saya http://keris7lok.blogspot.com/ . Matlamat saya untuk berblog adalah untuk menangkis serangan-serangan serta fitnah-fitnah dari Penipu Rakyat dan mempertahankan parti keramat UMNO dan mendukung Artikel/Perkara 11, 152,153 dan 160..

Pesanan saya kepada mana-mana blogers PR yang cuba merosakkan nama baik parti UMNO/BN atau ingin memusnahkan parti UMNO/BN..tinta berdarah Keris 7 Lok menanti..aku takkan menyebarkan dakyah fitnah..kerana aku punya agama ISLAM..aku takkan menyebarkan pembohongan yang menjadi punca perpecahan kaum..kerana aku punya bangsa MELAYU..dan aku takkan memburukkan negara aku...kerana aku punya tanahairku MALAYSIA..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive