Helmi Malik Sebenarnya Keturunan Keling...!!!!


Hilmi Hazimin Malek, rakyat Malaysia yang ditangkap di sini kerana terbabit dalam kes pemalsuan dokumen pengenalan diri, mengaku dia pernah bercinta dengan Elizabeth Wong tetapi menafikan dia menyebarkan gambar-gambar kontroversi Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) kawasan Bukit Lanjan itu.

Dalam satu temu bual eksklusif dengan Kosmo! di sini semalam, Hilmi enggan mengaku mahupun menafikan mengenai dakwaan bahawa dia merakam gambar-gambar kontroversi Elizabeth, wakil rakyat Parti Keadilan Rakyat (PKR), yang tersebar di Internet pada Februari 2009.

Hilmi memberitahu, dia tidak sejahat seperti yang sesetengah pihak di Malaysia fikirkan mengenai dirinya.

Menurut lelaki berusia 37 tahun itu, gambar-gambar Elizabeth, bekas kekasihnya yang berusia 40 tahun, tersebar dalam Internet tidak lama selepas telefon bimbit miliknya hilang.

“Saya tidak tahu siapa yang sebarkan. Yang saya tahu telefon bimbit itu sudah lama hilang,” cerita Hilmi yang terkejut dengan kehadiran wartawan Kosmo! di Batam semalam.


Hilmi Malik kata beliau tidak jahat yang disangka
Hilmi Malik kata beliau tidak mengambil gambar Eli Bogel
Hilmi Malik kata bukan beliau yang sebarkan gambar Eli Bogel
Hilmi Malik kata telefon bimbit miliknya hilang dan gambar eli Bogel mula tersebar
Hilmi Malik kata beliau berharap pihak polis jangan menangkap beliau
Hilmi Malik kata perbelanjaan beliau dibiayai oleh PKR

Soalan kuiz minggu ini ... ANGKARA SIAPA SEBENARNYA ... Hahaha . :- GWM


3 comments:

Anonymous said...

Kelingke, melayu ke... yang penting semua orang Islam mesti bersatu kembali... Apa megahnye orang Melayu sekarang ni.. Dah lah sedar sedar lah sikit, sepatutnye Islam jadi pegangan Faham!!

zahari1950 said...

Katanya.. kononnya dia tidak sejahat seperti yang disangkakan. Dia tidak ambil gambar serombong Eli Wong. Dia tidak sebarkan gambar terkangkang Eli Wong. Tapi dia mengaku bahawa gambar tersebut tersebar setelah dia kehilangan H/P. Jadi H/P yang hilang pernah digunakan untuk ambil gambar Eli Wong tidur terkangkang hingga menampakkan hutan sejemputnya yang kemudiannya disebarkan. Helmi mengaku bahawa Eli Wong pernah jadi kekasihnya. Siapa agaknya yang mempunyai peluang untuk mengambil gambar yang di posing sebegitu rupa oleh Eli Wong?. Ada sesiapa yang percaya dengan penafian Helmi?.

Anonymous said...

Hei Melayu, jagan hina keling ya! kami keling dulu lagi Islam dari kamu Melayu. . jangan dok megah dg bangsa kamu yang duduk di tangga teratas dalam bab dadah, Hiv, buang anak , peragut dan banyak lagi maksiat yg bangsa kamu lakukan. .muhasabah diri lebih baik dari menghina orang lain.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive