Teo Nie Ching Percaya MMS Yang Diterima Mirip Anwar Ibrahim Bersama Cina Doll...!!!


Anggota Parlimen kawasan Serdang Teo Nie Ching hari ini membuat laporan kepada Biro Aduan Pengguna Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) berhubung foto dan video lucah yang diterima melalui telefon bimbitnya.

Teo berkata beliau menerima mesej video dan gambar lucah dari individu yang tidak dikenali sebanyak tiga kali iaitu dua MMS pada 19 Mac antara 10.28 mal;am dan 10.55 malam, dan mesej video selama dua saat pada keesokan harinya.

Katanya gambar dan video berkenaan yang menunjukkan seorang lelaki bogel mirip ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim bersama seorang wanita itu bertajuk 'Anwar Tidak Bermoral' dan 'Anwar Pembohong'.



Teo berharap SKMM akan segera mengambil tindakan terhadap individu terbabit agar MMS seperti itu tidak tersebar dalam kalangan masyarakat. - Bernama

5 comments:

Cerita Aku said...

Bestnyaaa...takde org nak send video tu kepada saya ke...ahaks!!

Wanredone said...

Kepada mereka yang bercita cita nak jadi YB.

Parlimen dibubar : 4 Jun 2012 Isnin)

Hari Penamaan Calon : 11 Jun 2012 (Isnin)

Hari Pembuangan Undi : 24 Jun 2012 (Ahad)

25 Jun 2012 confirm jadi YB - Berapa ongkos, belakang kira!

Dari sekarang sehingga pembubaran parlimen (4 Jun), BN masih ada lagi 5 talian hayat official yang perlu digunakan sebaik mungkin....
1 Mei 2012 - Labour Day (Selasa)
5 Mei 2012 - Wesak Day (Sabtu)
30 Mei - Pesta Kaamatan, Sabah (Rabu)
1 Jun 2012 - Gawai Dayak (Jumaat)
2 Jun 2012 - Hari Keputeraan YDP Agong (Sabtu)
So spend ..... spend ..... spend..... until last cent! That's what Talian Hayat is for!
Good luck to our future YBs.....
Like · · Share

Anonymous said...

Hello bro.. So you are saying puaka-puaka PR akan duduk diam-diam je la masa cuti 5 hari tu? Org2 PR takde yang bercita-cita nak jadi YB la? Dan kempen diorang hanya pakai air liur je la tanpa menggunakan satu sen pun? klu mcm ni la punya teori bodoh pembangkang, jauh lagi la aku nak sokong PR..

Anonymous said...

ada lagi org pakai nokia sabun ni.. hahaha

Anonymous said...

Koman punya YB pakai nokia sabun ketiggalan betul mangkok berayun ni

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive