"Celaka Haram Jadah"- MP Kuala Langat, Ceraikan Isteri Pada Menjelang Syawal...!!!!


ZALIM...! kejam sungguh wakil rakyat PKR terhadap isterinya...

Hadiah paling pahit buat seorang isteri tatkala seluruh umat islam mahu meraikan ketibaan Syawal yang akan muncul beberapa hari lagi!

Ahli Parlimen Kuala Langat, Abdullah Sani telah menjatuhkan talak satu keatas Halimah Mohd Sahat di Mahkamah Syariah Kuala Langat.

Kesian sungguh nasib malang yang menimpa wanita berusia 48 tahun ini... Perjuangan Halimah nampaknya sudah sampai ke penghujung jalan. Beliau kehilangan rumahtangga yang dibinanya selama 27 tahun bersama-sama Abdullah Sani


Yb PKR ini semenjak dipilih menjadi Ahli Parlimen telah berpeluang berkenalan dengan seorang wanita seksi berusia 27 tahun. Faizah Ariffin juga terjun ke bidang politik memegang jawatan sebagai Ketua Wanita PKR Cabang Hulu Selangor.

Perkenalan yang melahirkan bibit cinta, mungkin kerana kerap bersua wajah dalam pelbagai program parti...

Sayangnya, Halimah si isteri tua bukannya orang politik dan dia tidak pandai tendang terajang orang politik. Sedangkan lawannya iaitu suami sendiri dan madunya pula adalah orang politik yang cukup bijak memutar belitkan lidah dan memutihkan perbuatan yang hitam.

Dengan lafaz talak satu di hadapan hakim Mahkamah Syariah itu, nampaknya Faizah Ariffin berjaya merampas segala susah payah, titik peluh dan air mata yang diharungi bersama-sama Halimah Mohd Sahat dengan Abdullah Sani selama 27 tahun.

Dan Abdullah Sani pula yang mungkin terpesona kesedapan dengan goyangan gerudi Faizah Ariffin yang kisah gedik silamnya tidak kurang hebat, tidak lagi pening kepala dengan isteri tua yang layanannya mungkin tidak sebagus 27 tahun lalu.

PKR... dari parti, pemimpin sehinggalah ke akar umbi..., semuanya jenis tak berguna...!!

Mengikut tafsiran Blog MIK, Yb PKR ini mungkin sudah menjadi Haram Jadah...! Wakil rakyat yang menjilat Anwar ini sering melabelkan pemimpin BN dengan perkataan Haram Jadah, saksikan video klip ini; :- MIK

8 comments:

Anonymous said...

Sama je..... yg lama telah memberi khidmat sejak merdeka kpd rakyat tidak dilihat. Yg baru yg kononnya keadilan dan memperjuangkan hak-2 rakyat disokong. Bkn semua yg baru tu cantik. Yg lama tu lg byk berjasa ttp kita buat-2 lupa.

Anonymous said...

Bulan Ramadhan ini syaitan tidak ada. Jadi tak boleh salahkan syaitan. Yang ada, yang bersuara, yang nyata adalah nafsu sendiri. Dan perangai syaitan yang telah sebati dengan diri sendiri.

Anonymous said...

Si Faizah tu pakai tudung hape macam tu. Nampak bahu lagi. Sah gedik, sama hipokrit dengan si haram jadah ni. Padan sangatlah.

Anonymous said...

Macam SIAL aje...jantan SUNDAL ni.

Anonymous said...

Takut aku dengar seorang YB ni punya ucapab....x layak panggil YB tapi BABIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

Anonymous said...

Akhlak PKR memang sebegini. Penuh kata nista dan maki hamun kerana mereka menjadi mentee kepada Anwar ibrahim yang sama juga seperti itu.

anonymous-do said...

akhirnya MB itu sudah pun menamatkan kontrak isterinya yg telah berkhidmat selama 27 tahun. sy sokong anda abg lah! kita mmg tak mahu isteri kerepot. mana2 yg tua, kita tukar kpd yg muda2, bergetah dan segar2 saja. yg layu2, kita tolak tepi. hah ah ah! dan bila anda sudah layu tk lama lagi, yg muda2 itu akan tolak juga anda yg kerepot itu nnti, kerana tentu mereka tamau merosakkan kulit mereka yg mulus utk mmbasuh berak anda nnti hah ah ah ah ah (err.. brapa lama dah anda berkhidmat utk rakyat?)

Anonymous said...

bodoh la bengong neh, hilanglerr undi pompuan kat PKR bongok...sejarah banyak mengajar....kawin dua pon sangkot lagi ceraikan bini...bongokkk bongokkk...ahlil politik paling bangang dalam malaysia

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive