Kepada Kepimpinan Baru Jangan Lupa Kepada Rakyat...


Sudah Tiba Masanya KERAJAAN BN MEMBALAS JASA Orang Melayu, India, Bumiputera Sabah dan Sarawak yang Telah MEMBERIKAN SOKONGAN PADU Kepada Pembentukan Semula Kerajaan.

Keputusan pilihan raya umum ke-13 telah berlalu. Barisan Kabinet baru telah pun dibentuk semalam untuk meneruskan tugas, tanggungjawab dan amanah yang diberikan. Kerajaan perlu memandangkan kehadapan serta perlu menerima HAKIKAT ini:

1) Hormati keputusan BANGSA KIASU yang tidak lagi menerima Kerajaan BN.
2) Hormati kehendak BANGSA KIASU yang tetap berdegil menyokong DAP
3) Hormati keputusan BANGSA KIASU ini meneruskan kehidupan dengan DAP untul 5 tahun akan datang.
4) Hormati keputusan MCA dan GERAKAN yang telah menutup puat-pusat khidmat AGAR BANGSA KIASU ini boleh terus mendapatkan pertolongan dari DAP.
5) Terima hakikat DAP adalah parti yang perlu menjaga kebajikan BANGSA KIASU mulai hari ini.

Apa yang penting adalah Kerajaan BN perlu meletakkan FOKUS UTAMA terhadap orang Melayu, India, Bumiputera Sabah dan Sarawak memandangkan golongan-golongan ini yang telah MEMUNGKINKAN Kerajaan BN membentuk kembali Kerajaan Persekutuan.

Sudah Tiba Masanya KERAJAAN BN MEMBALAS JASA Orang Melayu, India, Bumiputera Sabah dan Sarawak yang Telah MEMBERIKAN SOKONGAN PADU Kepada Pembentukan Semula Kerajaan.

Sudah tiba masanya kerajaan MEMBERIKAN PERHATIAN YANG PENUH terhadap pembangunan ekonomi orang Melayu (setelah banyak PERHATIAN YANG TIDAK SEWAJARNYA diberikan kepada BANGSA KIASU sehingga menyebabkan Orang Melayu, India, Bumiputera Sabah dan Sarawak MAKAN HATI).

Kerajaan perlu MEMBERIKAN PERHATIAN SEWAJARNYA kepada orang India yang agak ketinggalan berbanding dengan kaum-kaum lain. Tumpukan PEMBANGUNAN INFRASTRUKTUR di Sabah dan Sarawak.

Tidak ketinggalan, BANGUNKAN KAWASAN LUAR BANDAR terutamanya di Terengganu, Pahang, Kelantan dan kawasan-kawasan yang didiami oleh MAJORITI orang Melayu. Mereka inilah yang AMAT MEMERLUKAN SOKONGAN dan PEMBANGUNAN.

Penulis percaya RAKYAT akan mampu melihat dengan mata kepala sendiri perlaksanaan yang dilakukan oleh Kerajaan BN, maka TIDAK MUSTAHIL SOKONGAN PADU orang Melayu akan bertambah dari kalangan UMNO, PAS mahupun PKR jika Kerajaan BN ikhlas dan jujur dalam menjalankan tugas dan tanggungjawab.

Kerajaan BN PERLU MEMANDANG SERIUS dalam menangani ISU KEMISKINAN dikalangan orang Melayu, India, Bumiputera Sabah dan Sarawak. ISU RASUAH juga perlu ditangani segera jika mahu INTEGRITI dan KREDIBILITI Kerajaan BN dipandang tinggi oleh golongan-golongan ini.

Biarkan BANGSA KIASU khayal dengan parti Rasis DAP untuk 5 tahun akan datang. Dan jangan pula Kerajaan BN TERHEGEH-HEGEH kembali CUBA untuk mendapatkan sokongan daripada BANGSA KIASU ini. Biarkan mereka ...

Untuk Kabinet Baru ... Jangan lupa TANGAN-TANGAN yang telah memangkah KERTAS UNDI untuk meletakkan Kerajaan BN kembali menerajui negara. Jangan Buat-buat lupa ...GWM

2 comments:

Anonymous said...

mesti berkhidmat dengan jujur.beriman

Anonymous said...

Saya cadangkan kerajaan , beri ilmu yang mantap kepada bangsa Melayu (dunia dan akhirat) supaya orang Melayu tidak berpecah kepada 5 jenis. 1) Melayu Islam dan beradab 2) Melayu Libral 3) Melayu plural 4) Melayu taksub 5) Melayu sifar ilmu samada ilmu dunia /akhirat .Hanya satu saja boleh pakai untuk selamat negara ini, yg 4 lagi kena jadikan mereka spt Melayu no. 1, kerana yg keempat jenis inilah yg suka jadi pengkhianat kpd bangsa dan negara.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive