Azmin Ali Bacul????


Baik Azmin mahupun Shamsidar kedua-duanya cuba membuat pekak badak dengan cabaran-cabaran yang dilemparkan terhadap mereka dengan harapan kisah jelik keluarga mereka akan dilupakan begitu saja.

Tidak sekali pun Azmin tampil menjelaskan mengenai saham-saham luarbiasa yang dimilikinya dan isterinya dan tidak sekali pun Shamsidar membela dirinya apabila dikaitkan dengan Anwar.

Malah Anwar sendiri tidak pernah menyentuh isu Shamsidar secara langsung.

Tetapi, apabila diasak oleh media tanpa henti, Azmin akhirnya terpaksa bersuara juga walaupun suara yang keluar terdengar nyaring bercampur garau dan sengau semacam. Azmin menjawab lebih kurang begini ...

“orang buta, tuli saja yang tak tau cerita I.…Aauuww!”

Pihak yang mencabar, termasuk ahli-ahli Pakatan Rakyat sendiri tidak berpuas hati dengan jawapan Azmin dan mempertikaikan bilakah masanya Azmin menjelaskan kepada rakyat berkenaan semua tuduhan yang dilempar kepadanya dan isterinya. Kerana seingat semua Azmin tidak pernah menjelaskan apa-apa selain menafikan sahaja.

Mungkin mereka tidak faham maksud Azmin itu.

Sebenarnya, maksud Azmin ialah, semua orang tahu kisah kronisme, nepotisme dan skandal keluarganya dengan Anwar Ibrahim. Justeru, sesiapa yang tidak tahu, masih tertanya-tanya dan tidak habis-habis bertanya adalah orang yang benar-benar pekak, buta dan tuli.

Dan penulis amat bersetuju dengan Azmin. Hanya orang yang pekak, buta tuli dan benak sahaja yang tidak mampu melihat kebenaran.

Azmin dan Shamsidar tidak pernah bangkit menjelaskan apa-apa kepada orang ramai berkenaan setiap tuduhan ke atas mereka. Sedangkan pihak yang menuduh telah pun mengemukakan bukti dokumen-dokumen yang menunjukkan pemilikan saham Shamsidar yang luar biasa banyaknya.

Malah, Azmin dan Shamsidar juga tidak pernah secara lantang dan besertakan bukti menafikan tuduhan bahawa anak mereka Afifa adalah sebenarnya anak Anwar dengan Shamsidar.

Kedua-dua mereka juga tidak membalas cabaran Nallakarupan sama ada melalui lisan mahupun saman walaupun maruah mereka telah lunyai dibelasah oleh Nalla.

Berdasarkan semua ini, inilah diulangi bahawa hanya orang yang pekak, buta, tuli dan benak sahaja yang tidak mampu melihat kebenaran.

Kebenarannya ialah Azmin adalah seorang dayus lagi pondan yang sanggup berkongsi isteri dengan bos biseksualnya, Anwar Ibrahim.

Tidak mustahil, kebenarannya adalah Azmin juga seorang biseksual berdasarkan hubungan akrab yang pelik antara dirinya dengan Anwar Ibrahim.

Umum tahu bahawa Anwar jauh lebih mempercayai Azmin dari isterinya sendiri, Wan Azizah dan ini boleh dilihat dalam keputusan-keputusan yang dibuat oleh PKR berkenaan pentadbiran dan pengurusan parti.

Anwar juga jauh lebih menyayangi Azmin dari Wan Azizah berdasarkan kisah-kisah dalaman yang diceritakan oleh bekas-bekas rakan dan pemimpin PKR sendiri.

Kini, Azmin sudah menjawab segala pertanyaan dan memberi respon kepada semua cabaran. Sudah sampai masanya ahli-ahli PKR, terutamanya PKR Ampang menerima jawapan Azmin seadanya.

Kita pasti, tidak mungkin semua ahli-ahli PKR buta tuli belaka… GWM

5 comments:

cyleo said...

Jika perkara ini benar..besar kemungkinan azmin dgn anuwar adalah pasangan homo yg tak boleh dipisahkan??? Bukan nak tuduh, tapi kalu anuwar dan azmin masing2 suka menjual bini2 dan anak2 mereka demi memuaskan nafsu kuda mereka tanpa memperdulikan perasaan keluarga mereka sendiri apa tah lagi memulihkan imej bini2 mereka. Istilah nafsu kuda ialah seseorg yg memgidamkan sesuatu selagi x dapat, dia tetap nak jugakkk tak kira apa jadi pun, bila dah puas dan dapat apa yg di kehendaki, dia akan pusing2 cakap dan last2 buat BISU

Anonymous said...

"Bila azmin jumpa anuwar.."ko tikam bontot aku, lepas ni, aku tikam bontot ko. Azmin bg anuwar tikam bontot bini dia, anuwar berselera, sbb samsidar da biasa kena cucuk bontot dgn azmin, tp bila anuwar offer bontot jijah, azmin kurang selera sbb azmin sendiri hilang selera, dia tahu anuwar ni ganas sikit dari muda lg, sb bila tgk muka jijah..manjang lesu jerr, tp muka samsidar..tersenggenh manjang..kira bole ler di sesah lagi."..cerita ini adalaha rekaan semata mata, tak der kena mengena dgn yg hidup mahupun yg mati

Anonymous said...

Dah tau lama dah si azmin madu anuar ni bacul. Heeee

MegaBidaman said...

salam, mohon x-change line
bidaman.blogspot.com

Anonymous said...

Cikgu"S"said
Kalau lelaki yang betul2 jantan,dia tidak akan membenarkan isterinya mengangkang dibawah jantan lain.Tetapi kalau lelaki itu dayus,pondan atau mati pucuk,mungkin dia terpaksa merelakan isterinya mengangkang dan dibalun semahu-mahunya oleh jantan lain kerana dia tak mampu memberi nafkah batin kepada bininya.Apa lagi kalau bininya jenis betina nafsu kuat.
Nasib kamu lah Azmin....

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive