Pemimpin-Pemimpin Tertinggi PKR Boykot Sidang Media Mempertahankan Azmin Ali.!!!

Sewaktu berlangsungnya Sidang Media bertempat di Pejabat PKR Tropicana untuk mempertahankan Azmin Ali yang dikaitkan dengan penyebaran foto foto lucah aiskrim dalam tandas, TIDAK kelihatan kelibat Khalid Gagap bersama Exco kerajaan negeri Selangor.

Beberapa pimpinan utama PKR yang difahamkan tidak pernah sebulu dengan Azmin seperti Tien Chua, Nurul Izzah, Saifuddin Nasution juga tidak muncul untuk menyatakan sokongan terhadap Azmin Ali..., kenapa..?

Dibawah ini pula, anda berpeluang menonton video klip salah satu sedutan Sidang Media tersebut. Betapa dangkalnya dan sungguh bangang sekali kenyataan bekas wakil rakyat UMNO Pahang yang kini menjadi Pengerusi PKR Negeri Pahang.

Fauzi Rahman hanya tahu menyalahkan UMNO..! Semuanya salah UMNO...


Lebih memeranjatkan lagi, Fauzi turut menyalahkan Utusan Malaysia. Beliau marah kerana Utusan Malaysia memaparkan foto foto lelaki menyerupai Azmin itu dimuka hadapan [head line front page].

Yang sedap dapat aiskrim orang lain..., yang kena getahnya orang lain..!

Tersangat mudah menjadi saf kepimpinan PKR, hanya perlu salahkan orang lain...:- MIK

9 comments:

Ayah Man said...

Fuazi you made yourself appear like a clown and idiot. You are without substance to defend Azmin and nor can you hammer anyone else with inteligent groud and justification
I am unimpressed.

riggers said...

Fauzi ni aku nampak dah mcm betul punya anjing PKR..pandai betul dia menyalak..dia dan ahli PKR lain tu beriman sgt ke..wooiii Fauzi anak haram laknat..pemimpin kau sendiri yg buat hal kau nak salahkan org lain pulak eh..bangang dan bodoh melampau lampau kau ni..byk sgt hirup lendir anwar dan ambabiga tu..taubatlah wooiii

Anonymous said...

sebenarnya bukan budaya baru UMNO, dah memang perangai azmin tu begitu ,Jika og islam tak nak buat spt azmin .Tak perlu sdr Fauzi tegak benang basah.You beri alasan yang spt maharaja lawak.Dulu dlm UMNO sdr fauzi dah byk dpt habuan hasil perjuangan UMNO.Tinggalkan PKR!

Anonymous said...

Sungguh malang parti bernama UMNO ni,walaupun banyak berjasa membangunkan negara tetap akan dituduh melakukan perkara memburukkan musuh politiknya. Sekiranya UMNO ni merupakan sekujur tubuh badan manusia mungkin telah lama jadi aruah kot kerana termakan sumpah, tapi UMNO ini sebagai sebuah parti yang keahliannya 3 juta lebih bukan saja masih teguh berdiri malah terus bersinar dengan imej baru yang lebih segar untuk terua memegang tampok pemerintahan negara ini, kalaulah UMNO melakukan fitnah dan kemungkaran tentulah parti ini telah berkubur dan dikesampingkan oleh rakyat kerana bukan calang2 orang yang berdoa kepada Allah supaya dimusnahkan UMNO ini kerana ke kejamanannya. Tapi parti orang yang berdoa itu pulak yang haru biru caca marba sebingga terpaksa menukar edeologi dan prinsip parti semata-mata kehilangan pengaruh. fikirkanlah wahai insan kamil

Anonymous said...

WONDER HOW FAUZI GOT THE POST PENGERUSI PKR. PAHANG...CAKAP TAK SERUPA BIKIN.SENDIRI BUAT TAHI SENDIRI TANGGUNG . WHAT A PITY THE ICE CREAM MAN GOT SCOTT FREE...TAK PAYAH NAK DEFEND DIRI.
TERIMA HAKIKAT LAH FAUZI,ZURAIDAH SAF ANDA SAF YANG MENJIJIKAN...NAK DEFEND MCAM MANA ORANG PUNYA BADAN PUN TAK AMBIL POT.BETUL LAH PKR....PARTI KENCING RAKYAT....AND LATELY LOOKS LIKE PARTI KORNETTO RAKYAT HA..HA..

Anonymous said...

Fauzi Rahman,u sama macam Kadir Sheikh Fadzir. Dua dua pernah di Kementerian Penerangan dan dua dua cakap tak serupa bikin. Dulu ludah pembangkang sekarang jilan kembali.....

Anonymous said...

Zaman itu rasuah menjadi jadi semasa Anwar ingin menjatuhkan Mahathir. Anwar guna sumber kewangan merasuahkan semua bahagian UMNO dan ahli UMNO. Anwar pun guna rasuah untuk jatuhkan Tun Gaffar Baba

Anonymous said...

Yang Dr. Mahathir kata tu semasa Anwar ALJ masih dalam UMNO dan memang pun betul orang yang dah busuk macam Anwar ALJ dan Assmin ADY (Al Dayusi)yang bukan saja korupt material tapi juga moral.

Anonymous said...

ALL RUBBISH CAN BE A LEADER IN PKR.

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive