Anwar Ibrahim Dalang Pertempuran Di Lahat Datu...??


Pihak Perisik Filipina melalui Inquirer News telah mendedahkan dalang sebenar disebalik peristiwa berdarah di Lahad Datu Sabah.

Menurut laporan, terdapat tiga kumpulan yang menjadi dalang pencerobohan di kawasan itu antaranya ialah Pakatan Rakyat yang diketuai oleh Anwar Ibrahim.

Laporan tersebut juga menyebut, seorang pemimpin utama Pakatan Rakyat di Sabah yang rapat dengan Anwar Ibrahim telah mengadakan pertemuan dengan pihak penceroboh serta menawarkan jaminan sokongan dari Pakatan Rakyat di Sabah.

Ini sekaligus membuktikan desas desus serta khabar angin tentang penglibatan pihak pembangkang di Malaysia didalam pencerobohan di Lahad Datu bagi menggugat keselamatan negara.

Setakat ini, dua anggota keselamatan negara dilaporkan terkorban didalam pertempuran dengan penceroboh di tempat kejadian. Inspektor Zulkifli Mamat dan Sarjan Sabaruddin dari Unit 69 Komando telah terkorban setelah mengalami kecederaan parah akibat tembakan mortar musuh.

Kekacauan beginilah yang dikehendaki oleh pihak pembangkang didalam negara bagi menunjukkan bahawa Malaysia tidak selamat dan stabil dibawah pemerintahan BN.
Ini semua merupakan agenda terancang Pakatan Rakyat yang terdesak untuk merampas kuasa dari kepimpinan kerajaan.

Juga terkesan anwar mempunyai 4org bodyguard special dri phillipines yg mempunyai latarbelakang military,swat,bomb expert,militants...pembayaran gaji utk 4org bodyguard tersebut mncecah ratusan ribu ringgit...cube anda fikirkan apa sbbnya dia hire 4org bodyguard ni. PapaGomo

Kenyataan Tian Chua


Tian menyifatkan pencerobohan di Lahad Datu hanya sandiwara kerajaan untuk menakut-nakutkan rakyat seolah-olah wujud suasana tidak aman di Sabah.

“Ada konspirasi oleh kerajaan Umno untuk mengalih pandangan rakyat Sabah, terutama dalam isu pemberian kad pengenalan kepada warga asing,” katanya.

7 comments:

Anonymous said...

Memang dasar anak Cina tak sedar di untung. Hakikatnya bila nak menuding jari kepada orang lain, satu jari ke sana tapi lain jari semua menunjuk kembali kepada diri sendiri. Bila T.Chuak ni mula menembak pasti kerana mereka yang memulakan langkah hingga terjadi insiden pencerebohan dasyat ini. Tindakan undang2 yang tegas mesti diambil terhadap puak Pakat Haram Jadah. Paling utama Anwar Celako.

Anonymous said...

tian chua memang celaka!!!

Anonymous said...

BABI MUNG TIAN CHUA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Muka macam cibai cina doll.

terbakor said...

erm ingatkan sumber sahih. sumber dari papagomo lak

Anonymous said...

Patotlah papagomol..

Anonymous said...

Tian chua ni baso binatang gilo..tak dak otak..

Post a Comment

NYAMUK CROUD

JUSTICE 4 SAIFUL

JUSTICE 4 SAIFUL
KLIK PICTURE

Labels

Blog Archive